Članci poređani po datumu: sreda, 04 oktobar 2017
Članci poređani po datumu: sreda, 04 oktobar 2017

JP "Srbijagas"obaveštava kupce na području naseljenog mesta Uljma, da će zbog radova na sanaciji mreže distributivnog gasovoda u tom mestu u četvrtak, 5. oktobra doći do kratkotrajnog poremećaja u isporuci prirodnog gasa u periodu od 9 do 17 časova, i to za potrošače koji se prirodnim gasom snabdevaju sa mesta isporuke MI Distribucija - Široka potrošnja Uljma.

Objavljeno u Vesti

Radionica pod nazivom "Mirno rešavanje radnih sporova u praksi" biće održana u Tehnološkom parku Vršac (Beogradski put bb, Kancelerija tehnološkog parka (bivša zgrada obnove)), u petak 6. oktobra, sa početkom u 11h.

Objavljeno u Vesti
sreda, 04 oktobar 2017 14:25

RHMS: Toplo i kišovito do kraja oktobra

Prema najavama meteorologa do kraja prve dekade meseca oktobra očekuje nas malo hladnije i suvo vreme, uz postepeni pad dnevne temperature. Kiša povremeno ili lokalni pljuskovi oko 7. i 8. oktobra.

Objavljeno u Vesti

Centar Milenijum obaveštava sugrađane je došlo do izmena bioskopskih projekcija u Kongresno muzičkoj dvorani,  planiranih za oktobar. 

Objavljeno u Vesti

Ministar za rad Zoran Đorđević je predstavnicima Saveza penzionera Srbije, koji broji oko 600.000 članova, predstavio socijalne karte.

Objavljeno u Vesti
sreda, 04 oktobar 2017 11:50

Volontiraj za "Otvoreno srce sveta"

Udruženje "Otvoreno srce sveta" iz Vršca raspisalo je konkurs za volontere.

Objavljeno u Vesti

Udruženje Duševna oaza i Udruženje "Leonardo" u saradnji sa SPB "Slavoljub Bakalović" i Gerontološkim centrom Vršac organizovali su likovnu koloniju pod nazivom "Boja duše".

Objavljeno u Kultura

Vrščanin Igor Tešević, šampion i vicešampion Srbije u kartingu, na takmičenju na Ada Huji , Sportskog auto karting saveza Srbije, osvojio je dve srebrne medalje, čime je potvrdio titulu vicešampiona godine.

Objavljeno u Sportske vesti

Crveni krst Vršac u okviru Nedelje deteta organizuje tradicionalnu "Trku za srećnije detinjstvo".

Objavljeno u Sport

Atelje Morariu iz Vršca dobitnik je pohvala za kolekciju gitara, na 52. Dečjem oktobarskom salonu, koji je ove godine održan pod sloganom "Muzika je najbolja".

Objavljeno u Kultura
Strana 1 od 2