Članci poređani po datumu: sreda, 01 novembar 2017
Članci poređani po datumu: sreda, 01 novembar 2017

Grad Vršac u saradnji sa Pokrajinskim sekretarijatom za socijalnu politiku demografiju i ravnopravnost polova, finansira radove na postavljanju elektro instalacija, i pripremama za priključenje električene energije u stanovima koje koriste korisnici socijalne pomoći Romske nacionalnosti.

Objavljeno u Vesti
sreda, 01 novembar 2017 14:02

Nevakcinisana deca mogu da idu u vrtić

Vakcinisanje dece je zakonska obaveza, a potvrda za prijem u kolektive (vrtiće) izdaje zdravoj deci koja mogu biti vakcinisana i nevakcinisana, s tim što za drugu grupu dece mora da postoji napomena da nisu primili vakcinu.

Objavljeno u Vesti

Vršačko NP "Sterija" učestvovaće na jesenjem Festivalu zdravlja koji se održava  2. i 3. novembra, u Domu vojske Srbije u Beogradu, pod sloganom "Hrabro po zdravlje".

Objavljeno u Kultura

Udruženje ljubitelja Vršca i njegovih starina "Feliks Mileker", poznato kao "Stari Vršac", podelilo je na društvenoj mreži Fejsbuk video pod nazivom "Vršac tokom sedamdesetih godina prošlog veka".

Objavljeno u Video

Dom omladine Vršac i "Mala škole rok gitare"  u petak 3. novembra, organizuju koncert pod nazivom "Buli The Kid"

Objavljeno u Kultura

Uduženje "Duševna oaza" i Centar za mentalno zdravlje Vršac, organizovali su prezentaciju novina u lečenju mentalnih poremećaja i aktivnosti kojima se Centar i Udruženje bave.

Objavljeno u Vesti

Predstava pod nazivom "Serbio, zemljo roda moga - Sterijin put u Srbe", koja govori o Vrščaninu Jovanu Steriji Popoviću, po tekstu Milovana Vitezovića i u režiji Bogdana Jankovića, sutra će imati svoju premijeru u Užicu.

Objavljeno u Kultura

Na jučerašnjoj 17. sednici skupštine Grada Vršca, usvojena je odluka o imenovanju direktora JKP "Drugi oktobar".

Objavljeno u Video

Narodno pozorište "Sterija" tokom septembra za ljubitelje pozorišne umetnosti priređuje bogat program

sreda, 01 novembar 2017 08:16

Dečji dodatak ubuduće do 21 godine

Dečji dodatak korisnici će ubuduće dobijati sve do 21 godine, predviđeno je Nacrtom novog Zakona o finansijskoj pomoći porodicama sa decom.

Objavljeno u Vesti
Strana 1 od 2