Članci poređani po datumu: petak, 10 novembar 2017
Članci poređani po datumu: petak, 10 novembar 2017

Ekipe JKP "Drugi oktobar" EJ Usluge angažovane su na poslovima rekonstrukcije kanalizacione mreže u ulici Nikole Neškovića u Vršcu.

Objavljeno u Video

Savet za bezbednost saobraćaja Grada Vršca u saradnji sa Poljoprivrednom školom i Agencijom za bezbednost saobraćaja, u utorak 14. novembra organizuje tribinu za učenike svih srednjih škola.

Objavljeno u Vesti
petak, 10 novembar 2017 12:39

Program kulturnih događaja u Vršcu

Brojne institucije kulture u Vršcu u periodu od 12. do 19. novembra, priređuju bogat program. 

Objavljeno u Kultura

Dom zdravlja Vršac, u saradnji sa Društvom za borbu protiv šećerne bolesti i Gradom Vršac, u utorak 14. novembra, u vremenu od 8 do 12 časova, u Preventivnom centru Doma zdravlja, organizuje akciju preventivnih zdravstvenih pregleda.

Objavljeno u Vesti

Carinici na graničnom prelazu Vatin su prilikom izlazne kontrole, zaplenili 2.740 paklica cigareta, saopštila je Uprava carina Republike Srbije.

Objavljeno u Vesti
petak, 10 novembar 2017 09:04

Košarkaši Vršca dočekuju Radnički

Košarkaši Vršca u subotu 11. novembra u Centru Milenijum dočekuju KK "Radnički".

Objavljeno u Sportske vesti

Kulturno-umetničko društvo "Sveti Sava" iz Velikog Središta, zajedno sa MZ Veliko Središte poziva sve meštane sela da se priključe akciji pod nazivom "Sakupi flašu za decu našu".

Objavljeno u Vesti

Ministarstvo omladine i sporta Republike Srbije, Sportski savez Srbije i Sportski savez Grada Vršca pozivaju sve klubove i sportiste da učestvuju na predstojećem 6. međunarodnom Sajmu sporta u Beogradu.

Objavljeno u Sportske vesti

Revija i izložba pod nazivom "Identitet nakita" autorke Olivere Vardić organizovana je u Gradskom muzeju Vršac.

Objavljeno u Kultura

Predsednik nemačko-srpske komore Ronald Zeliger ocenio je večeras da je usvajanje Zakona o dualnom obrazovanju u Srbiji veoma korisno jer vodi ka generisanju stručne radne snage potrebne kompanijama dolaze u ovu zemlju.

Objavljeno u Vesti
Strana 1 od 2