Članci poređani po datumu: četvrtak, 02 novembar 2017
Članci poređani po datumu: četvrtak, 02 novembar 2017

Pod krovom Doma Jevrema Grujića predstavljena su dela slikara i Vrščanina Paje Jovanovića, od kojih su neka javnosti prikazana prvi put.

Objavljeno u Kultura

Gandijev nacionalni muzej iz Nju Delhija i Ambasada Indije u Beogradu u saradnji sa Kulturnim centrom Vršac organizuju izložbu fotografija "Moj život je moja poruka - Mahatma Gandi".

Objavljeno u Kultura

Prema najavama meteorologa tokom novembra imaćemo čak 15 sunčanih dana, ali i dana u kojima će biti prilično hladno.

Objavljeno u Vesti

Sportski Savez grada Vršca obaveštava sve članove Saveza da je redovna Izborna skupština Sportskog saveza zakazana za 17. novembar, sa početkom od 12 časova u svečanoj sali Gradske kuće.

Objavljeno u Sportske vesti
četvrtak, 02 novembar 2017 11:20

Učestvujte na Sajmu sporta u Beogradu

Ministarstvo omladine i sporta Republike Srbije, Sportski savez Srbije i Sportski savez Grada Vršca pozivaju sve klubove i sportiste da učestvuju na predstojećem 6. međunarodnom Sajmu sporta u Beogradu.

Objavljeno u Sportske vesti

Predstavnici Nacionalnog saveta makedonske nacionalne manjine u Srbiji posetili su OŠ "Moša Pijade" u Gudurici i tom prilikom đacima koji pohađaju nastavu makedonskog jezika sa elementima nacionalne kulture, poklonili bukvare makedonskog i časopise za decu .

Objavljeno u Vesti

Dom zdravlja u Vršcu svake godine dobija oko 2.000 vakcina protiv gripa što je nedovoljno za sve koji žele da je prime.

Objavljeno u Vesti
četvrtak, 02 novembar 2017 08:50

Er Srbija: Uvode se letovi i za Kanadu

Prvi sledeći interkontinentalni let za koji se priprema "Er Srbija" će biti uspostavljen sa Kanadom, saznaju "Novosti" u Vladi Srbije. 

Objavljeno u Vesti

Firma MK EDUKATOR DOO iz Beograda vrši upis novih polaznika obuke za sticanje licence radnika privatnog obezbeđenja sa i bez oružja.

Objavljeno u Vesti

Vršačka pesnikinja Verica Preda PreVera dobitnica je Zlatne plakete za osvojeno 3. mesto na konkursu za međunarodnu antologiju najlepših ljubavnih pesama pod nazivom "Svi smo mi Božija deca - Savorre sam amen e Devleske čhave“, u izdanju IK RROM PRODUKCIJE.

Objavljeno u Kultura
Strana 1 od 2