Članci poređani po datumu: sreda, 22 novembar 2017
Članci poređani po datumu: sreda, 22 novembar 2017

Poslodavci u Srbiji će nove radnike ubuduće morati da prijave istog dana kada su ih angažovali, a ne za tri dana, kao sada, najavio je ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Djordjević.

Objavljeno u Vesti

Verovali ili ne, ali jedan od najvećih donatora za spomenik Voždu Karađorđu u Vršcu je - Nemac, kažu u Maloj školi "Branko Radunković - Volja čini čuda".

Objavljeno u Vesti

Gerontološki centar Vršac, jedan je od gerontoloških centara u Srbiji kome je u okviru velike društveno odgovorne akcije pod nazivom "Mesec solidarnosti sa starim licima" donirano 10 računara.

Objavljeno u Vesti
sreda, 22 novembar 2017 13:36

Usvojen Zakon o medicinskim sredstvima

Skupština Srbije usvojila je Zakon o medicinskim sredstvima koji bi trebalo da onemogući ulazak "nekvalitetnih" i po korisnike nesigurnih medicinskih sredstava i kojim se stvaraju uslovi za izvoz medicinskih sredstava domaće proizvodnje u EU.

Objavljeno u Vesti

Predstava "Izvinjavamo se, mnogo se izvinjavamo" gostuje u Vršcu, u sredu 6. decembra u Narodnom pozorištu "Sterija".

Objavljeno u Kultura

Aktivisti Srpske napredne stranke, iz 4. mesnog odbora, kao i novoizabrani članovi saveta Mesne zajednice "Bratstvo jedinstvo", u susret novoj budžetskoj godini, obišli su lokacije na teritoriji svog mesnog odbora i sa sugrađanima razgovarali o rekonstrukcijama i uređenju ovog dela grada u toku 2018. 

Objavljeno u Vesti

Vojvodina danas obeležava 99 godina od prisajedinjenja Srbiji. Odlukom Velike Narodne Skupštine Vojvodine od 25. novembra 1918. godine Banat, Bačka i Baranja prisajedinjeni su tadašnjoj Kraljevini Srbiji, a dan ranije istu odluku donela je i skupština Srema sa sedištem u Rumi. Godišnjica će biti obeležena u Novom Sadu.

Objavljeno u Vesti
sreda, 22 novembar 2017 09:50

Veče mađarskog narodnog plesa u Vršcu

Veče mađarskog narodnog plesa u Vršcu zakazano je za subotu 25. novembar, sa početkom od 17 časova.

Objavljeno u Kultura

Centar za mentalno zdravlje Vršac (CMZ Vršac) svakog petka od 11 časova u svojim prostojirama (Sterijino sokače bb) organizuje radionice engleskog jezika.

Objavljeno u Vesti
sreda, 22 novembar 2017 08:21

Novi filmovi u bioskopu Centra Milenijum

Centar Milenijum za ljubitelje filmske umetnosti 23. i  24. novembra u bioskopu Kongresno muzičke dvorane organizuje projekcije najnovijih filmskih ostvarenja.

Objavljeno u Kultura
Strana 1 od 2