Članci poređani po datumu: četvrtak, 23 novembar 2017
Članci poređani po datumu: četvrtak, 23 novembar 2017
četvrtak, 23 novembar 2017 13:08

Festival koreografskih minijatura u Vršcu

Festival koreografskih minijatura (FKM) u Vršcu nastavlja promociju koreografskog stvaralaštva. Na Velikoj sceni vršačkog Narodnog pozorišta Sterija, 25. novembra od 20 h, biće izvedena plesna predstava "Pokušaj ustanka iz fotelje" autora Dušana Murića, dobitnika čak tri nagrade na prošlogodišnjem međunarodnom takmičenju koreografa u okviru FKM-a, među kojima je i nagrada "Ohrabrenje".

Objavljeno u Kultura

Galerija Caffe Galerijana povodom svog trećeg rođendana, 12. decembra u 19 sati, organizuje izložbu slika Vasilija Vase Dolovačkog.

Objavljeno u Kultura

Sigurnom i preduzimljivom igrom vršački velemajstor Boban Bogosavljević osvojio je prvo mesto na “ 3. Memorijalu Selimira Manojlovića“  u Valjevu.

Objavljeno u Sportske vesti

Udruženje muzičara SAX organizuje peti međunarodni festival autorske rok muzike (autorskih bendova) Tower Rock Fest. 

Predstavnici Grada Vršca, predsednik i zamenik predsednika Saveta za bezbednost saobraćaja Miloš Vasić i Bosiljko Donevski učestvovali na radnom sastanku Agencije za bezbednost saobraćaja u Beogradu. 

Objavljeno u Vesti

Nacionalna služba za zapošljavanje (NSZ) sprovodi Anketu poslodavaca 2017, u cilju kontinuiranog praćenja potreba tržišta rada. Ovogodišnja anketa je sedma zaredom i njome će biti obuhvaćeno oko 5.000 poslodavaca iz svih oblasti rada.

Objavljeno u Vesti

Petočlani tim koga su činili učenici vršačke Hemijsko-medicinske škole, Medicinske škole "Draginja Nikšić" iz Sremske Mitrovice, Saobraćajne škole "Pinki" i Računarske gimnazije "Smart" iz Novog Sada i Srednje škole "Dr Đorđe Natošević" iz Inđije uz pomoć mentorke Andree Vukomanov sa Univerziteta Metropolitan, pobedio je na regionalnom takmičenju srednjoškolaca u preduzetničkim veštinama "Poslovni izazov".

Objavljeno u Vesti

Vikendice, koje se nalaze u blizini asfaltnog puta ka Mesiću, nikle su kao pečurke sa zanimljivim stilovima i ukusima gradnje koja zavisi od materijalnih mogućnosti, mašte, znanja i iskustva ljudi kojima vikendica služi za aktivan odmor.

Objavljeno u Vesti

Javno preduzeće "Putevi Srbije" izdalo je saopštenje za javnost povodom objava pojedinih medija da se konstrukcija Pančevačkog mosta obrušava.

Objavljeno u Vesti
četvrtak, 23 novembar 2017 07:57

Vršački aerodrom čeka proširenje piste

Vršački aerodrom, koji je deo Pilotske akademije SMATSA, već 11 godina je otvoren za međunarodne letove, ali još nije postao komercijalan, poput beogradskog "Nikole Tesle" i niškog "Konstantina Velikog".

Objavljeno u Vesti