Članci poređani po datumu: petak, 03 novembar 2017
Članci poređani po datumu: petak, 03 novembar 2017

Gradska uprava obaveštava učesnike komasacije sa područja grada Vršca i komasacionih opština Izbište, Uljma i Vlajkovac, da se od dana objavljivanja odluke o sprovođenju komasacije na području navedene katastarske opštine ne može vršiti izgradnja objekata i podizanje višegodišnjih zasada i useva.

Objavljeno u Vesti

Ministarstvo odbrane Republike Srbije objavilo je Javni oglas za prijavu kandidata za dobrovoljno služenje vojnog roka sa oružjem i Konkurs za slušaoce kursa za rezervne oficire Vojske Srbije.

Objavljeno u Vesti

Sportski savez Vršca obaveštava đake vršačkih osnovnih i srednjih šklola, da će se Gradsko prvenstvo u rukometu održati u utorak 7. novembra u Centru Milenijum.

Objavljeno u Sportske vesti

Radionica o NTC sistemu učenja u Vršcu, zakazana je za subotu 4. novembar, u vremenu od 10 do 11 časova, u OŠ "Paja Jovanović",  školi koja će sa primenom NTC  programa početi od drugog polugodišta.  

Objavljeno u Vesti

Hemofarm Fondacija raspisala je konkurs za dodelu stipendija, za školsku 2017/2018. godinu.

Objavljeno u Vesti

Mesna zajednica Vlajkovac obaveštava stanovnike sela, da će u nedelju 5. novembra, u prostorijama MZ Vlajkovac biti organizovani besplatni zdravstveni pregledi.

Objavljeno u Vesti

Uređenje dela korita potoka Mesić, počev od Vršačkog kanala, pored Vršačkog jezera do Male Crkve odnosno do AMSS, u cilju zaštite Grada od mogućih poplava, jedan je od prioriteta lokane samouprave. Na ovom projektu intenzivno će se raditi u narednom periodu, a pripreme za njegovu realizaciju uveliko su počele.

Objavljeno u Vesti

Narodna banka Srbije objavila je kratko uputstvo na društvenoj mreži Tviter u kojem upozorava štediše na šta da obrate pažnju ako štede u banci.

Objavljeno u Vesti

Nova 3D akciona fantazija "Thor: Ragnarok" na repertoaru bioskopa Kongresno muzičke dvorane Centra Milenijum je u četvrtak 9. novembra u 21h i u petak 10. novembra u 19h.

Objavljeno u Kultura

SUBNOR Grada Vršca, OŠ "Đura Jakšić" iz Pavliša i Mesna zajednica Pavliš, u subotu, 4. novembra, sa početkom u 11 časova, organizuje "Mali čas istorije".

Objavljeno u Vesti
Strana 1 od 2