Članci poređani po datumu: ponedeljak, 06 novembar 2017
Članci poređani po datumu: ponedeljak, 06 novembar 2017

SUBNOR Grada Vršca treću godinu zaredom realizuje akciju "Preventivom do zdravlja", koja je ove godine rezultirala i organizovanim banjskim lečenjem članova SUBNOR-a. 

Objavljeno u Vesti

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević izjavio je danas da će 1,75 miliona penzionera u Srbiji do kraja nedelje dobiti jednokratnu pomoć od 5.000 dinara.

Objavljeno u Vesti

Popisivanjem protolola o saradnji sa predstavnicima Usteckog regiona (Republika Češka) i prezentacijom projekta Lokalne akcione grupe - partnerstva za teritorijalni ruralni razvoj u mikro regionu Vršac, Bela Crkva i Plandište, u Vlajkovcu frmirana je Lokalna akciona grupa, i zvanično počela sa radom Kancelarija "Partnerstvo za teritorijalni ruralni razvoj - SELO PLUS".

Objavljeno u Vesti

Zajedničkim snagama Poljoprivredna škola "Vršac" i Tehnička škola "Sava Munćan" iz Bele Crkve , realizuju dva projekta iz oblasti bezbednosti mladih na teritoriji Opštine Bela Crkva i Grada Vršca. Projekti se realizuju pod pokroviteljstvom Pokrajinskog sekretarijata za omladinu i sport.

Objavljeno u Vesti
ponedeljak, 06 novembar 2017 09:41

Košarkašice Vršca poražene od Šumadije

Košarkašice Vršca izgubile su od ekipe Šumadije, u okviru 5. kola Ženske košarkaške lige Srbije.

Objavljeno u Sportske vesti
ponedeljak, 06 novembar 2017 09:20

Uljmanski karatisti sjajni na Kupu Vojvodine

Takmičari Karate klub "Uljma" učestvovali su na 19. Kupu Vojvodine u karateu za sve uzrasne kategorije, i ostvarili sjajne rezultate.

Objavljeno u Sportske vesti

Grad Vršac je raspisao Konkurs za prijem stanara, korisnike poslovnog proizvodnog prostora u Biznis inkubator centru.

Objavljeno u Vesti
ponedeljak, 06 novembar 2017 08:45

"Pigmalion" sutra u NP "Sterija"

Predstava "Pigmalion" u izvođenju ansambra vršačkog pozorišta Sterija zakazana je za 7. novembar, na Velikoj sceni, sa početkom od 20 časova.

Objavljeno u Kultura
ponedeljak, 06 novembar 2017 08:23

Veče uz druženje i muziku na Vršačkom bregu

Planinarsko smučarsko društvo "Vršačka kula" u subotu 11. novembra, sa početkom od 18 časova, organizuje "Veče uz druženje i muziku" u Planinarskom dom na Širokom Bilu.

Objavljeno u Vesti

Produžavanje prava na dečji dodatak, ali i izjednačavanje prava žena u trudnoći koje su zaposlene na neodređeno i koje rade pod ugovorom, samo su neke od novina koje predviđa radna verzija nacrta Zakona o finansijskoj podršci porodicama sa decom, kaže ministarka bez portfelja zadužena za demografiju i populacionu politiku Slavica Đukić Dejanović.

Objavljeno u Vesti
Strana 1 od 2