Članci poređani po datumu: utorak, 07 novembar 2017
Članci poređani po datumu: utorak, 07 novembar 2017

Radovi na izgradnji i opremanju multifunkcionalne sportske sale u Uljmi, ulaze u završnicu, i u ovom trenutku završena je treća faza planiranog posla, koja je započeta u maju ove godine.

Objavljeno u Vesti
utorak, 07 novembar 2017 12:56

"Praznične đakonije" 9. decembra u Vršcu

Manifestacija "Praznične đakonije", posvećena prazničnoj trpezi, domaćoj radinosti, suvenirima i raznim đakonijama u vreme slava Božića i Nove godine, održaće se, po osmi put, u subotu 9. decembra, u hotelu "Srbija".

Objavljeno u Vesti

Stari  Vrščani pričaju da je Marija Terezija, poslednja vladarka Habzburške dinastije, pre dva i po veka donela naredbu da mladi supružnici iz Vršca odmah po sklapanju braka, kao simbol večne ljubavi, zasade po dva bela duda na putu, koji povezuje taj grad sa Belom Crkvom, i da tako doprinesu razvoju svilarstva. Jer, upravo tom delatnošću je želela materijalno da unapredi svoje južne provincije, koje su se pokazale podesnim za sadnju ovog drveća, čije lišće predstavlja jedinu hranu svilenih buba.

Objavljeno u Vesti

Kulturni centar Vršac u petak, 10. novembra, u velikoj galeriji KC, u vremenu od 10 do 16 časova, organizuje događaj pod nazivom "Magični svet nauke i tehnike".

Objavljeno u Vesti

Širom Evrope do 12. novembra obeležava se Evropska nedelja (ne)plodnosti (European Fertility Week) . U Srbiji, prema procenama, ima više od 400.000 parova koji imaju problem sa sterilitetom.

Objavljeno u Vesti

Novi horor film "Slagalica strave" na repertoaru bioskopa Kongresno muzičke dvorane Centra Milenijum je u petak 10. novembra u 21:15 h.

Objavljeno u Kultura

Vršac je jedan od gradova i opština Srbije koji se na konkursu za podršku lokalnim samoupravama u planiranju i programskom budžetiranju, izborio da uđe u program razmene "Exchange 5".

Objavljeno u Vesti
utorak, 07 novembar 2017 08:03

Pogledajte 20. emisiju "3E VESTI" (VIDEO)

Audio video produkcija "Vila" iz Vršca, u saradnji sa vršačkim Centrom za energetsku efikasnost "Cefiks" realizuje informativni serijal  "3E VESTI".

Objavljeno u Video
utorak, 07 novembar 2017 07:59

Vršačka Lokomotiva odlična u Italiji

Takmičari Džudo kluba "Lokomotiva" ostvarili su sjajne rezultate na takmičenju u Bergamu (Italija).

Objavljeno u Sportske vesti
utorak, 07 novembar 2017 07:52

Harlekin i Random u Vršcu

Dom omladine Vršac u subotu, 11. novembra, sa početkom od 21h organizuje još jedan u nizu muzičkih događaja, na kome će nastupiti Harlekin i Random.

Objavljeno u Kultura
Strana 1 od 2