Članci poređani po datumu: četvrtak, 09 novembar 2017
Članci poređani po datumu: četvrtak, 09 novembar 2017

Kancelarija za upravljanje javnim ulaganjima Vlade Republike Srbije opredelila je sredstva u visini od oko 11 miliona dinara za uređenje kompletne fasade Poljoprivredne škole "Vršac".

Objavljeno u Vesti

Turistička organizacija Vršac je organizator 8. izložbe praznične trpeze, domaće radinosti,suvenira i raznih đakonija u vreme slava, Božića i Nove godine, pod nazivom “Praznične đakonije”.

Objavljeno u Vesti

Pokrajinska vlada i Kancelarija za inkluziju Roma upriličili su svečano potpisivanje ugovora o stipendiranju studenata romske nacionalnosti za školsku 2017/2018. godinu.

Objavljeno u Vesti
četvrtak, 09 novembar 2017 09:39

Od 1. januara veći neoporezivi deo zarada

Premijerka Srbije Ana Brnabić najavila je da će do kraja godine biti doneta mera o povećanju neoporezivog dela zarada, koja će se primenjivati od 1. januara 2018. godine.

Objavljeno u Vesti

Rok za uplatu četvrte rate poreza na imovinu za 2017. godinu u Srbiji je utorak 14. novembar.

Objavljeno u Vesti
četvrtak, 09 novembar 2017 08:34

Dan primirja u subotu, nema praznovanja

Dan primirja u Prvom svetskom ratu, koji se već pet godina u Srbiji  proslavlja 11. novembra, ove godine se slavi – u subotu.

Objavljeno u Vesti

U Poljoprivrednoj školi u Vršcu, završeni su radovi na uređenju jedne od svlačionica, za čiju su sanaciju sredstva obezbeđena putem konkursa Divac omladinskog fonda.

Objavljeno u Vesti
četvrtak, 09 novembar 2017 07:06

Prvi poraz Vrščana u ABA 2 ligi

Košarkaši Vršca su posle serije od 11 uzastopnih pobeda u svim takmičenjima doživeli prvi poraz ove sezone. Vršački košarkaši izgibili su od Lovćena rezultatom 82:90.

Objavljeno u Sportske vesti

Brzopotezni turnir šah kluba "Bora Kostić" Vršac za novembar 2017. godine, po sistemu Berger – svako sa svakim na po pet minuta po igraču za celu partiju., odigran je u Vršcu.

Objavljeno u Sportske vesti