Članci poređani po datumu: četvrtak, 03 avgust 2017
Članci poređani po datumu: četvrtak, 03 avgust 2017

Koncepcija takmičarskog programa 25. Međunarodnog festivala klasike ''Vršačka pozorišna jesen'' zasnovana je na najrelevantnijim pozorišnim ostvarenjima koja su nastala u teatrima u Srbiji i regionu, i na bazi domaće i svetske dramske klasike.

Objavljeno u Kultura

Gradonačelnica Vršca Dragana Mitrović uvodi organizacione, ali i personalne promene u pojedinim resorima gradske kuće, saznaje portal Južnibanat.

Objavljeno u Vesti

Ministarstvo za rad Srbije apelovalo je na poslodavce i zaposlene da primenjuju preventivne mere bezbednosti i zdravlja na radu na otvorenom u uslovima visokih temperatura, kako bi se smanjio rizika po zdravlje radnika.

Objavljeno u Vesti

Dvodnevni festival "Rock Village" u Banatskom Sokolcu  ove godine zakazan je za 11. i 12. avgust, a u okviru programa biće održana besplatna muzička radionica za decu, pod nazivom "Ritam duše".

Objavljeno u Vesti
četvrtak, 03 avgust 2017 08:05

Vršačka kasarna još uvek pod znakom pitanja

Kompleks vojnih objekata u Vršcu navodno je prodat pravnom licu iza kojeg, opet navodno, stoji tajkun Milan Popović. Zašto navodno? Zato što nema dokaza da li je kupoprodajni ugovor uopšte zaključen. 

Objavljeno u Vesti

Klub ekstremnih sportova "Izazov" organizovao je spuštanje kanuima i kajacima niz reku Karaš.Klub ekstremnih sportova "Izazov" organizovao je spuštanje kanuima i kajacima niz reku Karaš.

Objavljeno u Vesti

WOLF 2017, novi veliki muzički festival održan 28-30. jula u Spomeniku prirode “Straža” nadomak Vršca, zabeležio je veliku posećenost.

Objavljeno u Kultura
četvrtak, 03 avgust 2017 07:54

Film "Noi credevamo" večeras u Domu vojske

U okviru manifestacije "Dani italijanske kulture"  u okviru Vršačkog kulturnog leta,  večeras su na programu prvi i drugi deo filma "Noi credevamo" (Verovali smo) iz 2010. godine.

Objavljeno u Vesti