Članci poređani po datumu: petak, 04 avgust 2017
Članci poređani po datumu: petak, 04 avgust 2017

Novi direktor Enološke stanice biće Nenad Baroš. Njegovo postavljenje očekuje se naredne nedelje, odmah po sednici Upravnog odbora. Sada već bivša direktorka Stana Dimitrijević biće smenjena uprkos brojnim neuspešnim manipulacijama i pokušajima da ostane.

Objavljeno u Vesti

Komisija za sprovođenje javnog konkursa za raspodelu budžetskih sredstava crkvama i verskim zajednicama Grada Vršca, raspisala je Javni konkurs za raspodelu budžetskih sredstava crkvama i verskim zajednicama za 2017. godinu

Objavljeno u Vesti

Koncert beogradskog benda Free Cats zakazan je za večeras, sa početkom od 21 sat, u centru Vršca (Muzički paviljon) na Gradskom trgu.

Objavljeno u Vesti
petak, 04 avgust 2017 12:21

Film "Salvo" večeras u Domu vojske

U okviru manifestacije "Dani italijanske kulture"  u okviru Vršačkog kulturnog leta,  večeras je na programu film "Salvo" iz 2013. godine.

Objavljeno u Kultura

Međunarodni putnički vozovi za Rumuniju koji su imali dva polaska iz Vršca za Temišvar i isto toliko polazaka iz Temišvara za Vršac, od 1. avgusta više ne saobraćaju.

Objavljeno u Vesti

Učenici  OŠ "Branko Radičević" iz Uljme u okviru letnje radionice,  i u saradnji sa svojom  sa nastavnicom Oliverom Klarić, u prostorijama Mesne zajednice priredili su izložbu pod nazivom "Duh stare Uljme".

Objavljeno u Vesti

Udruženje za unapređenje mentalnog zdravlja "Duševna oaza" i Centar za mentalno zdravlje organizovli su za svoje članove – korisnike Turnir u stonom tenisu.

Objavljeno u Vesti

Dom omladine Vršac (DOV) u subotu, 19. avgusta, sa početkom od 21 sat, organizuje StreetRiffs Fest Vršac Edition.

Objavljeno u Kultura

U južnom Banatu i čitavoj Srbiji proglašen je crveni meteoalarm jer će se u narednom periodu temperature vazduha kretati od 38 stepeni na više, a takve temperature mogu imati negativne posledice po život i zdravlje ljudi. Takođe viskoke temperature mogu biti razlog požara na otvorenom prostoru.

Objavljeno u Vesti

Dom omladine Vršac (DOV) 16. septembra sa početkom od 21 sat, organizuje "Grožđebalsku gitarijadu". Prijave autorskih bendova za učešće su u toku.

Objavljeno u Vesti
Strana 1 od 2