Članci poređani po datumu: ponedeljak, 07 avgust 2017
Članci poređani po datumu: ponedeljak, 07 avgust 2017

Pevačica je na bini puna energije, a ono što radi iza scene pred svaki koncert iznenadilo je mnoge.

Objavljeno u Vesti

Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo raspisao je Konkursu  za dodelu  sredstava za sufinansiranje nabavke opreme za navodnjavanje i izgradnju eksploatacionih bunara.

Objavljeno u Vesti

Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo raspisao je Konkurs za dodelu sredstava za sufinansiranje investicija u opremu za hladnjače, mašine, opremu za preradu uljarica i sušare za aromatično, začinsko i lekovito bilje.

Objavljeno u Vesti

Nacionalni mehanizam za prevenciju torture Zaštitnika građana posetio je decembra prošle godine Gerontološki centar u Vršcu i ustanovio da ne postoji evidencija umrlih lica i protokol povreda, kao i da nedostaje osoblje potrebno za adekvatan rad.

Objavljeno u Vesti
ponedeljak, 07 avgust 2017 10:31

Večeras delimično pomračenje Meseca

U Srbiji će večeras oko 19.45h biti vidljivo delimično pomračenje Meseca, saopštilo je Astronomsko društvo "Ruđer Bošković".

Objavljeno u Vesti

Nakon mnogobrojnih najava prethodnih godina, Vršac bi u narednom periodu mogao da konačno dobije dugoočekivane otvorene bazene nadomak jezera. 

Objavljeno u Vesti

Filijala Nacionalne službe za zapošljavanje u Vršcu sprovela je uspešno programe za stručno osposobljavanje nezaposlenih iz ugroženih grupa, osoba koje su teško dolazile do zaposlenja.

Objavljeno u Vesti

Pesnici Vršačke Afirmacija Umetnika "ARS" učestvovali su na “Gulašijadi” u Kuštilju i osvojili drugo mesto. Gulašijadu je organizovala MZ Kuštilj,  okviru manifestacije "Dani Kuštilja" koja je održana tokom vikenda.Pesnici Vršačke Afirmacija Umetnika "ARS" učestvovali su na “Gulašijadi” u Kuštilju i osvojili drugo mesto.

Objavljeno u Vesti
ponedeljak, 07 avgust 2017 07:46

Uskoro "Zlatna jesen" u Gudurici

Kulturno umetničko društvo "Vinogradar" iz Gudurice u saradnji sa Gradom i Turističkom organizacijom Vršac, od 25. do 27. avgusta organizuje 16. Međunarodni etno festival "Zlatna jesen". Festival okuplja učesnike iz domena folklorne i muzičke umetnosti, etno-turizma, kulinarstva, domaće radinosti i vinarstva po čemu je Gudurica i najpoznatija.