Članci poređani po datumu: utorak, 12 septembar 2017
Članci poređani po datumu: utorak, 12 septembar 2017
utorak, 12 septembar 2017 18:52

Drašković mora da ukloni nelegalni objekat

Odeljenje za urbanizam gradske uprave u Vršcu izdalo je nalog firmi Rodoljuba Draškovića da ukloni nelegalno sazidani objekat na putu ka Mesiću. Razloga je više, nezvanično saznaje portal eVršac.

Objavljeno u Vesti

Poznati biznismen i bivši suprug pop zvezde Severine Vučković, Milan Popović podneo je dve nove tužbe protiv ove pevačice za klevetu.

Objavljeno u Vesti

 

Na jučerašnjoj 15. sednici Skupštine grada Vršca, v.d. direktora JKP "Drugi oktobar" Nebojša Perić, saopštio je Izveštaj o poslovanju JKP "Drugi oktobar" za 2016. godinu.

Objavljeno u Video

Turistička organizacija Vršac predstavila je predstojeću jubilarnu manifestaciju "Dani berbe grožđa" u Beogradu.

Objavljeno u Vesti
utorak, 12 septembar 2017 14:25

Rekonstruisan deo toplovoda na Vojničkom trgu

Nakon problema i kvarova u protekloj grejnoj sezoni, ekipe JKP "Drugi oktobar" su  tokom leta  na Vojničkom trgu izvršile zamenu toplovoda kod stambenih zgrada 13, 14 i 15.

Objavljeno u Vesti

"Blic fondacija" pokrenula je veliku akciju za obnovu Odeljenja ginekologije i akušerstva Opšte bolnice u Vršcu, verujući da se za decu vredi boriti i pre nego što dođu na svet. U okviru akcije je i nabavka vaginalne sonde.

Objavljeno u Vesti

Predstava "Zla žena" na repertoaru Narodnog pozorišta "Sterija" je večeras 12. septembra, sa početkom od 20 časova.

Objavljeno u Kultura
utorak, 12 septembar 2017 12:19

Dečji mjuzikl "Sanjalica Anja" za mališane

Dečji mjuzikl sa glumcima i lutkama, pod nazivom "Sanjalica Anja" zakazan je za četvrtak, 14. septembar u 18h, u Kulturnom centru Vršac .

Objavljeno u Kultura

Vršački Džudo klub "Lokomotiva" učestvovao je na drugom turniru "Trofej Pantera" u Bjeljini.

Objavljeno u Sportske vesti

U izjavi za Embargo predsednik opštine Paraćin Saša Paunović tvrdi da živi samo od plate. Paunović sebe predstavlja kao skromnog političkog funkcionera, pa je, eto, „slučajno“ zaboravio da kaže išta o nekretninama u Srbiji i Velikoj Britaniji o čemu se u Paraćinu odavno javno priča. Neverovatno veliku, ali zasluženu medijsku i pažnju javnosti privukao je svojim nastupima u poslednje vreme Saša Paunović, predsednik opštine Paraćin, koji je i pored svih propusta, grešaka, korupcionaških i kriminalnih afera već 17 godina na ovoj funkciji, piše portal embargo.rs.

Objavljeno u Vesti
Strana 1 od 2