Članci poređani po datumu: četvrtak, 14 septembar 2017
Članci poređani po datumu: četvrtak, 14 septembar 2017

Visoka delegacija Vlade Srbije, premijerka Ana Brnabić i ministri Branislav Nedimović i dr Nenad Popović, ukazaće sutra veliku čast Vršcu i Vrščanima. 

Objavljeno u Vesti

Klub ekstremnih sportova "Izazov" iz Vršca, u okviru programa manifestacije "Dani berbe grožđa" od petka do 17. septembra, organizuje 4. "Boulder Fest" na Vršačkom bregu.

Poreska uprava Republike Srbije saopštila je danas da je u toku uručenje rešenja o utvrđenom porezu na registrovano oružje za 2017. godinu.

Objavljeno u Vesti

Tradicionalna vršačka manifestacija u čast grožđa, vina i vinogradarstva "Dani berbe grožđa" počinje danas, programima na Vršačkom bregu i na Gradskom trgu. Svečano otvaranje 60. "Grožđebala" zakazano je za petak u 21 sat, takođe na Gradskom trgu.

Objavljeno u Vesti
četvrtak, 14 septembar 2017 11:44

"U susret Grožđebalu" danas na Vršačkom bregu

Turistička organizacija Vršac večeras 14. septembra, sa početkom od 17 časova, na Vršačkom bregu potez kod Vidikovca, organizuje program pod nazivom "U susret Grožđebalu".

Objavljeno u Vesti

Prijavljivanje takmičara za učešće na šestim "Grožđebalskim uličnim trkama" u Vršcu moguće je još danas (14. septembra) do 20 časova.

Objavljeno u Sportske vesti

Prvi u nizu koncerata u okviru programa 60. "Grožđebala" je koncert muzičkoog sastava "Garavi sokak".

Objavljeno u Vesti
četvrtak, 14 septembar 2017 08:06

Izložba "Banatski kolaž" u Konkordiji

Turistička organizacija u saradnji sa Gradskim Muzejem - Konkordija, tokom manifestacije "Dani berbe grožđa" organizuje zajedničku izložbu "Banatski kolaž".

četvrtak, 14 septembar 2017 07:50

U Vršcu zaposleno 56 osoba sa invaliditetom

U Vršcu je od početka godine, kroz različite programe i javne pozive, zaposleno 56 osoba sa invaliditetom.

Objavljeno u Vesti
četvrtak, 14 septembar 2017 07:41

Belgijski muzičar BITKIT u Domu omladine Vršac

U organizaciji Doma Omladine Vršac i udruženja Addicted u petak 15. septembra u 22 h, nastupiće belgijski DJ i producent BITKIT.
Objavljeno u Kultura