Članci poređani po datumu: sreda, 20 septembar 2017
Članci poređani po datumu: sreda, 20 septembar 2017

Svečano uručenje Ugovora o sufinansiranju programa i rada udruženja građana u oblasti socijalne i zdravstvene zaštite, za drugu polovinu 2017. godine, organizovano je u zgradi Gradske kuće. 

Objavljeno u Vesti

Specijalna bolnica za psihijatrijske bolesti "Dr Slavoljub Bakalović" obaveštava sugrađane da će u periodu od mesec dana, počev od 25. septembra, u Vršcu boraviti dr sci. med. Dobrinko Sočanski, i obavljati konsultacije i preglede iz oblasti dečje psihijatrije i neurologije. 

Objavljeno u Vesti

Gradska biblioteka Vršac, sutra 21. septembra, organizuje promociju knjige Vrščanina Darka Kojića "Pronađeni oganj".

Objavljeno u Kultura

Članica Gradskog Veća za zdravstvo i socijalnu zaštitu, Tatjana Nikolić u ime grada Vršca prisustvovala je "Regionalnoj prezentaciji nacionalnog Akcionog plana za socijalno uključivanje Roma i Romkinja 2017-2019", koja je održana u Zrenjaninu.

Objavljeno u Vesti
sreda, 20 septembar 2017 09:54

Vršac večaras dočekuje Temišvar

Košarkaši Vršca večeras 20. septembra u Centru Milenijum, igraju prijateljsku utakmicu sa ekipom Temišvara.

Objavljeno u Sportske vesti

Novi zakon o zdravstvenom osiguranju donosi šest važnih promena. Uključivanje privatnog zdravstvenog sektora u državni, inovativne terapije, dva nova skrining programa samo su deo novina u zdravstvu koje se nalaze u Nacrtu zakona o zdravstvenom osiguranju, čije usvajanje očekujemo do kraja godine.

Objavljeno u Vesti

Popljoprivredna stručna služba "Agrozavod"  iz Vršca, organizovala je tradicionalno takmičenje u oranju, na oglednom imanju u Zagajici.

Objavljeno u Vesti

Sve banke u Srbiji će, od 1. oktobra 2017. godine, morati na svojim šalterima da primaju platne naloge firmi i kada oni nisu overeni pečatom. Jedini uslov je da preduzeća o tome pismeno obaveste banku, predajom zahteva.

Objavljeno u Vesti
sreda, 20 septembar 2017 08:00

"Emoji" u bioskopu Centra Milenijum

Na repertoaru bioskopa Kongresno-muzičke dvorane Centra Milenijum u petak 22. septembra u 18 h prikazivaće se animirani film "EMOJI".

Objavljeno u Kultura

PSD Vršačka kula u saradnji sa Gradom i Planinarskim savezom Srbije, 30. septembra organizuje 32. Jesenji uspon na Gudurički vrh.