Članci poređani po datumu: petak, 12 januar 2018
Članci poređani po datumu: petak, 12 januar 2018

Koordinator Južnobanatskog i Podunavskog okruga Branko Malović imenovan je danas za jednog od četiri potpredsednika novoformiranog Izvršnog odbora Srpske napredne stranke.

Objavljeno u Vesti

JKP "Drugi oktobar" obaveštava sugrađane da je napravljen plan i raspored odvoženja smeća za 2018. godinu.

Objavljeno u Vesti

Na Bogojavljenje, 19. januara na Gradskom jezeru u Vršcu biće održana šesta tradicionalna crkveno - narodna manifestacija Plivanje za Krst Časni. Za učešće na manifestaciji prijavilo se 45 kandidata, a konačan broj učesnika biće poznat tek nakon zdravstvenih pregleda, koji su zakazani za 15. i 16. januar u Domu zdravlja.

Objavljeno u Vesti

Takmičari vršačkog Badminton kluba "Fanatik" su tokom prošle 2017. godine, učesvovali na 23 turnira i osvojili ukupno 83 medalje.

Objavljeno u Sportske vesti
petak, 12 januar 2018 10:30

Novi konkursi Razvojnog fonda Vojvodine

Razvojni fond Autonomne pokrajine Vojvodine d.o.o. Novi Sad raspisao je nove konkursa za 2018. godinu.

Objavljeno u Vesti

Deveti „Pokreni se za posao” ciklus, kојi sprovodi kompanija Filip Moris u saradnji sa organizacijom ENECA, otvoren je za prijave do 15. marta.

Objavljeno u Vesti

Uređenje dela korita potoka Mesić, počev od Vršačkog kanala, pored Vršačkog jezera do Male Crkve odnosno do AMSS, u cilju zaštite Grada od mogućih poplava, jedan je od prioriteta lokane samouprave. Na ovom projektu intenzivno će se raditi u narednom periodu, a pripreme za njegovu realizaciju uveliko su počele u oktobru prošle godine.

Objavljeno u Vesti

Građani Srbije će i ove godine prikupljati fiskalne račune. Drugi krug igre "Uzmi račun i pobedi" trebalo bi da krene u prvom kvartalu ove godine. Vlada Srbije još nije formirala radnu grupu, pa ni nagradni fond, ali kako "Novosti" saznaju, ambicije su da ovogodišnji nadmaši prošlogodišnji.

Objavljeno u Vesti

Predstava "Doamnele și polițistul" - "Gospođe i policajac" zakazana je za sredu 17. januar u 20 časova u NP "Sterija".

Objavljeno u Kultura