Članci poređani po datumu: ponedeljak, 22 januar 2018
Članci poređani po datumu: ponedeljak, 22 januar 2018

Prema podacima Registra za rak ZJZ Pančevo, rak grlića materice u Južnobanatskom okrugu se nalazi na četvrtom mestu u ukupnom obolevanju i umiranju od svih malignih tumora u ženskoj populaciji. 

Objavljeno u Vesti

Od 1. oktobra u pasoše će se umesto "srpsko" u rubriku državljanstvo upisivati "državljanstvo Republike Srbije".

Objavljeno u Vesti

Vršački mačevaoci Jagodić Ilija (16) i Danjko Bojan (17) učestvovali su na turniru za kadete i juniore koji je organizovao Mačevalački savez Srbije.

Objavljeno u Sportske vesti
ponedeljak, 22 januar 2018 09:33

Od 1. marta subvencije za agrar

Ministar poljoprivrede Branislav Nedimović o merama podrške proizvođačima. Očekuje se da državni novac legne na račune još pre prolećne setve.

Objavljeno u Vesti

Novi 3D, animirani, sinhronizovani film "COCO" na repertoaru bioskopa Kongresne dvorane centra Milenijum je u utorak 23. januara u 16:30 h i u sredu 24. januara u 17:00h.

Objavljeno u Kultura
ponedeljak, 22 januar 2018 08:03

Duhovni koncert večeras u NP "Sterija"

Srpska pravoslavna crkvena opština večeras 22. januara u NP Sterija,  organizuje Duhovni koncert, uz blagoslov njegovog Preosveštenstva Episkopa banatskog G. Nikanora.

Objavljeno u Kultura
ponedeljak, 22 januar 2018 07:59

Goran Topić novi trener KK "Vršac"

Košarkaški klub Vršac je u subotu ostao bez trenera nakon što je sporazumno raskinut ugovor sa Vladimirom Đokićem, a samo dan kasnije ovaj klub je dobio novog stratega. Radi se o Goranu Topiću, skautu u košarkaškoj reprezentaciji Srbije.

Objavljeno u Sportske vesti