Članci poređani po datumu: petak, 05 januar 2018
Članci poređani po datumu: petak, 05 januar 2018

U toplani JKP Drugi oktobar" u naselju Hemograd, u toku su radovi na postavljanju najsavremenijeg kotla snage 2000 Kw sa gasnim gorionikom. Ovaj posao JKP "Drugi oktobar" obavlja u cilju poboljšanja kvaliteta usluga EJ Toplana i u cilju povećanja energetske efikasnosti.

Objavljeno u Vesti

Načelnica Južnobanatskog upravnog okruga Danijela Lončar, u znak zahvalnosti, uručila je danas plakete najboljem policajcu, vatrogascu spasiocu i pripadnicima Vojske Srbije u 2017. godini.

Objavljeno u Vesti

Tucindan je narodni praznik koji pada 5. januara, dva dana pred Božić, odnosno dan pred Badnji dan.

Objavljeno u Vesti

Vinski putevi, koje je vekovna tradicija vinogradarstva u Srbiji ocrtala na mapi naše zemlje, idealna su destinacija kada se poželi dobro vino, a jedan od vinskih pruteva vodi i u Vršac.

Objavljeno u Vesti

Šahovski klub "Bora Kostić" je na svojoj godišnjoj skupštini kluba analizirao rezultate u 2017. godini i dodelio priznanja za najuspešniji rezultat u sastavu takmičarske ekipe šah kluba "Bora Kostić" tokom takmičenja u ligi 2017. godine.

Objavljeno u Sportske vesti
petak, 05 januar 2018 08:10

Novac umesto imovine za restituciju

Direktor Agencije za restituciju Strahinja Sekulić rekao je za Novosti da su budžetom za 2018. godinu planirane dve milijarde dinara za prva obeštećenja oduzete imovine koja ne može biti vraćena u naturi.

Objavljeno u Vesti

PSD "Vršačka kula" objavio je program aktivnosti i akcija na kojima će članovi kluba imati priliku da učestvuju tokom 2018. godine, među kojima su i akcije u organizaciji PSD" Vršačka kula".

Objavljeno u Sportske vesti