Članci poređani po datumu: ponedeljak, 08 januar 2018
Članci poređani po datumu: ponedeljak, 08 januar 2018

Na graničnim prelazima Vatin i Horgoš, carinici su 6. i 7. januara 2018. godine sprečili dva pokušaja krijumčarenja i zaplenili kilogram marihuane i 13.000 neprijavljenih evra.

Objavljeno u Vesti
ponedeljak, 08 januar 2018 12:53

Načelnica Lončar posetila Sigurnu kuću

Načelnica Južnobanatskog upravnog okruga Danijela Lončar posetila je Sigurnu kuću u Pančevu, gde je razgovarala sa Sanjom Patalov, direktorkom Centra za socijalni rad Pančeva i rukovodiocem Sigurne kuće, Jasnom Vujičić.

Objavljeno u Vesti

Vlasnici registarskih tablica koje sadrže latinična slova Č, Ć, Š, Ž i Đ, kao i slova Y i W a koji ovih dana vrše registraciju vozila nemaju razlog za strahovanje da će morati da plaćaju za nove tablice "bez kvačica".

Objavljeno u Vesti

Gradski muzej Vršac je zavičjni muzej, kompleksnog tipa, u kome su zastupljena stručna odeljenja: arheološko, istorijsko, numizmatičko, etnološko, prirodnjačko, umetničko, kao i konzervatorska radionica za keramiku, freske i slike.

Objavljeno u Kultura
ponedeljak, 08 januar 2018 09:13

"Pigmalion" u vršačkom pozorištu "Sterija"

Predstava "Pigmalion" u izvođenju ansambra vršačkog pozorišta "Sterija" zakazana je za 16. januar, na Velikoj sceni NP Sterija, sa početkom od 12 časova.

Objavljeno u Kultura
ponedeljak, 08 januar 2018 09:05

Odobren projekat hipoterapije u Vršcu

Vršačkom Udruženju paraplegičara i kvadriplegičara "Parakvad VŠ" odobrena je realizacija projekta Hipoterapije, odnosno terapijskog jahanja, namenjenog osobama sa invaliditetom. Ovaj projekat, kako je najavljeno, trebalo bi da počne da se realizuje na proleće.

Objavljeno u Vesti
ponedeljak, 08 januar 2018 08:25

Stipendije za 900 najboljih studenata

Fond za mlade talente Republike Srbije je doneo odluku o raspisivanju konkursa za stipendiranje do 900 najboljih studenata završnih godina osnovnih akademskih studija, što je za 50 više nego lane i do 400 studenata završnih godina master akademskih studija sa visokoškolskih ustanova čiji je osnivač Republika Srbija. Konkurs je  raspisan 30. decembra i biće otvoren do 31. januara 2018. godine.

Objavljeno u Vesti

PSD "Železničar Vršac" organizovao je svoju prvu akciju u Novoj godini - "Novogodišnji uspon na Lisičiju glavu".

Objavljeno u Sportske vesti
ponedeljak, 08 januar 2018 08:04

Nastup benda Artan Lili u Vršcu

Dom omladine Vršac (DOV) u petak 12. januara sa početkom od 22 sata, organizuje koncert benda Artam Lili.

Objavljeno u Kultura