Članci poređani po datumu: četvrtak, 11 oktobar 2018
Članci poređani po datumu: četvrtak, 11 oktobar 2018

U cilju podrške porodici i ispunjavanju slobodnog vremena dece na kvalitetan i edukativan način, u Vršcu je otvoren privatni produženi boravak "ŠKOLICA PLUS" za školarce od prvog do četvrtog razreda.

Objavljeno u Vesti
četvrtak, 11 oktobar 2018 15:08

Delegacija grada Vršca u poseti Makedoniji

Delegacija grada Vršca boravila je u poseti Makedoniji, u pobratimljenoj opštini Kriva Palanka

Objavljeno u Vesti

“U Hemofarmovom portfoliju nalazi se na hiljade lekova za lečenje različitih bolesti, ali moderna medicina nažalost još nije otkrila lek za svaku bolest. Jedan od važnijih „lekova“ koje čovečanstvo treba da otkrije jeste i onaj kojim će se naše društvo osloboditi predrasuda koje postoje prema bolesnima“, rekao je generalni direktor Hemofarma Ronald Zeliger povodom početka kampanje „Niste sami“ posvećene mentalnom zdravlju prvenstveno mladih.

Objavljeno u Vesti

Odigrano je prvo kolo play off-a Banatske lige jug u šahu za 2018. godinu. Šahisti cršačkog kluba Bora Kostić pobedom nad ekipom Rusanda iz Melenaca plasirali su se u finale gde će se sastati sa pobednikom Banatske lige jug za 2018. – ekipom Banatskog Novog Sela.

Objavljeno u Sportske vesti

Sto godina od prisajedinjenja Vojvodine matici Kraljevini Srbiji 1918- 2018.godine obeležava se i u Vršcu, u periodu od od 9.do 15. oktobra, u sedištu Eparhije banatske Srpske pravoslavne crkve, u Vladičanskom dvoru.

Objavljeno u Kultura

Udruženje za poboljšanje položaja mladih "Iz principa" obeležilo je prvi Nacionalni dan davanja tako što je organizovalo akciju podele igračaka i slatkiša mališanima koji borave na Dečjem odeljenju vršačke Opšte bolnice.

Objavljeno u Vesti
četvrtak, 11 oktobar 2018 08:29

Zakazana 26. sednica Skupštine grada Vršca

Predsednik Skupštine grada Vršca Nenad Baroš, zakazao je 26. sednicu Skupštine grada Vršca, za ponedeljak 15. oktobar, sa početkom od 9 časova.

Objavljeno u Vesti
četvrtak, 11 oktobar 2018 08:22

OFK "Vršac" - nerešeno u Zrenjaninu

Fudbaleri Vršca su u utakmici 8. kola Sprske lige - Vojvodina (reč je o zaostaloj utakmici) igrali nerešeno sa FK "Radnički" iz Zrenjanina.
Objavljeno u Vesti

Grad Vršac i Klub ekstremnih sportova "Izazov" (KES "Izazov") u periodu od 12. do 14. oktobra biće domaćini petog "Boulder Fest-a na bolderima" koji se nalaze na zapadnoj strani Vršačkog brega, pored prostorija kluba Izazov.

Objavljeno u Sportske vesti
četvrtak, 11 oktobar 2018 08:05

ABA 2 liga: Vršac savladao Dinamik

Košarkaši Vršca savladali su Dinamik rezultatom  99:93 (27:27, 21:21, 26:23, 25:22).

Objavljeno u Sportske vesti