Članci poređani po datumu: četvrtak, 01 februar 2018
Članci poređani po datumu: četvrtak, 01 februar 2018

Grad Vršac za sada ima samo jednog profesionalnog upravnika stambenih zgrada. 

Objavljeno u Vesti
četvrtak, 01 februar 2018 10:54

Novi filmovi u bioskopu Centra Milenijum

Ljubitelji kinematografije imaju priliku da u bioskopu Kongresno - muzičke dvorane Centra Milenijum pogledaju nova filmska ostvarenja .

Objavljeno u Kultura

Sportski savez Vršac obaveštava đake osnovnih i srednjih škola da će se Gradsko finale u košarci održati u sredu 7. februara u Centru Milenijum, sa početkom od 9 časova. Takođe, kako je najavljeno, nakon Gradskog takmičenja u košarci, istog dana biće održano i takmičenje u basketu, od 10.30h.

Objavljeno u Sportske vesti

Turistička organizacija Vršca i ove godine predstaviće svoju turističku ponudu na 40. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu od 22. do 25. februara.

Objavljeno u Vesti

JKP "Drugi oktobar" obaveštava sugrađane da je zbog radova na glavnom vodu vodovodne mreže na Pašićevom trgu, i prevezivanja glavnih uličnih vodova vodovodne mreže, na raskrsnici ulica Đure Cvejića i Nikole Neškovića, došlo do prekida u vodosnabdevanju u pojedinim ulicama u gradu.

Objavljeno u Vesti

Jedan od slavnih Vrščana je ruski general Đorđe Arsenijević Emanuel, koji je iz svog Vršca izjahao kao austrijski kaplar i godinama besomučno gonio polumilionsku vojsku francuskog cara sve do Tiljerija u Parizu gde mu se predala Nacionalna garda.

Objavljeno u Vesti
četvrtak, 01 februar 2018 08:16

Odbojkaši Banata dočekuju Užice

Odbojkaši vršačkog Banata u nedelju 4. februara dočekuju ekipu iz Užica.

Objavljeno u Sportske vesti

JKP "Drugi oktobar" je u saradnji sa Udruženjem čuvara prirodnog i kulturnog nasleđa Lesovik, organizovalo prvo u nizu planiranih predavanja o životinjama.

Objavljeno u Vesti
četvrtak, 01 februar 2018 08:00

Vršac savladao Lovćen

Košarkaši Vršca savladali su ekipu Lovćena rezultatom 86:74 (21:25, 21:16, 27:17, 17:16)

Objavljeno u Sportske vesti