Članci poređani po datumu: utorak, 13 februar 2018
Članci poređani po datumu: utorak, 13 februar 2018

Marica Sabo, koja je do juče obavljala posao poreskog inspektora, postavljena je danas za direktora filijale "B" Poreske uprave Vršac, kako je prvi vršački informativni portal eVršac i najavio decembra prošle godine. Dosadašnji direktor Rajko Guteša raspoređen je na nove, daleko manje uticajne poslove.

Objavljeno u Vesti

Sportski savez Vršac obaveštava đake srednjih škola da će 14. februara u Centru Milenijum biti održano Okružno takmičenje u košarci i  basketu  3 na 3, za đake srednjih škola.

Objavljeno u Sportske vesti

Mlade žene koje se bave naučnoistraživačkim radom u oblasti prirodnih nauka mogu da konkurišu za nacionalne stipendije u okviru svetski poznatog programa “Za žene u nauci”. Konkurs je u toku i traje do 31. marta, a u sklopu novog ciklusa ovog programa biće dodeljene tri stipendije, svaka u iznosu od po pet hiljada evra u dinarskoj protivvrednosti.

Objavljeno u Vesti

Udruženje Vršački književni klub i Kulturni centar Vršac, u četvrtak, 15. februara, povodom Svetog Trifuna, organizuju humanitarno veče poezije i muzike.

Objavljeno u Kultura

Planinarsko skijaški  klub Železničar Vršac u četvrtak 15. februara organuzuje 11. "Sretenjski uspon na Piramidu".

Objavljeno u Sportske vesti

Udruženje Vršačka afirmacija umetnika "ARS" (VAU" ARS") u saradnji sa Pevačkom grupom "Istok"  sutra 14. februara organizuje veče pod nazivom "Volim te crveno".

Objavljeno u Kultura

Poljoprivrednicima u Srbiji od sredine decembra prošle godine na raspolaganju su sredstva IPARD programa EU, a do sada je pristigao 51 zahtev, pišu "Večernje novosti".

Objavljeno u Vesti

Članica Vršačkog atletskog kluba 1926 (VAK 1926) Natalija Dijak osvojila je srebro na dvoranskom prvenstvu Srbije za pionire, koje je održano u Beogradu.

Objavljeno u Sportske vesti
utorak, 13 februar 2018 08:30

Lovačko veče 3. marta u Vršcu

Lovačko udruženje "Fazan-Vršac" u subotu 3. marta organizuje tradicionalnu lovačku zabavu za sve ljubitelje lovačke kuhinje i dobre zabave.

Objavljeno u Vesti

Poljoprivredna škola Vršac sutra 14. februara proslavila svoju slavu Svetog Trifuna.

Objavljeno u Vesti
Strana 1 od 2