Članci poređani po datumu: ponedeljak, 19 februar 2018
Članci poređani po datumu: ponedeljak, 19 februar 2018

Nakon uspešne akcije obeležavanja obeležavanja Svetskog dana dece obolele od raka (15. februara) koju je uz podršku grada Vršca na Trgu Svetog Teodora Vršačkog organizovalo udruženje NURDOR, vlasnica vršačkog  kafea "Ovamo" Erika Tomašević, rešila je da da organizuje stalnu akciju podrške obolelima od karcinoma koja će kako je najavljeno trajati 365 dana u godini.

Objavljeno u Vesti

U Srbiji više od 200.000 ljudi živi u vanbračnoj zajednici, a iz ovakvog partnerskog odnosa rođeno je svako četvrto dete. Advokat Ivan Simić objašnjava da su bračna i vanbračna zajednica izjednačene pred zakonom.

Objavljeno u Vesti

Projekcija francuskog filma "Tamara" na repertoaru bioskopa Kulturnog centra Vršac je večeras od 19 časova.

Objavljeno u Kultura

Nacionalna služba za zapošljavanje raspisala je javne pozive i konkurse, u cilju realizacije programa i mera aktivne politike zapošljavanja predviđenih Programom rada za 2018. godinu.

Objavljeno u Vesti

Sedamnaestoro takmičara vršačkog Tekvondo kluba "Eurošped" zajedno sa takmičarskom sekcijom iz Uljme, učestvovali su na Prvenstvu Srbije za kadete i juniore i ostvarili sjajne rezultate.

Objavljeno u Sportske vesti

Fudbaleri OFK Vršac savladali su srpskoligaša Borac iz Sakula rezultatom 2:1.

Objavljeno u Sportske vesti
ponedeljak, 19 februar 2018 08:26

Grad Vršac čuva sećanje na svoje velikane

JKP "Drugi oktobar" i RJ "Pogrebne usluge" , uz podršku grada Vršca i u saradnji sa Zavodom za zaštitu spomenika kulture u Pančevu, pokrenuli su inicijativu za zaštitu i obnovu njihovih grobova.

Objavljeno u Vesti

Kulturni centar Vršac u saradnji sa Francuskim institutom, u periodu od 19. do 22. februara, organizuje ciklus francuskog filma "Udahni život". Projekcije počinju u 19 časova, a ulaz je slobodan.

Objavljeno u Kultura

Film "50 nijansi - Oslobođeni" na repertaoaru bioskopa Kongresne dvorane Centra Milenijum je u četvrtak 22. februara u 21h i u petak 23. februara u 21h.

Objavljeno u Kultura