Članci poređani po datumu: četvrtak, 08 februar 2018
Članci poređani po datumu: četvrtak, 08 februar 2018
četvrtak, 08 februar 2018 11:11

MUP Srbije na Fejsbuku

Ministrarstvo unutrašnjih poslova Srbije (MUP Srbije) pokrenuo je svoju zvaničnu Fejsbuk stranicu.

Objavljeno u Vesti
JKP "Drugi oktobar" obaveštava korisnike da je došlo do kvara na toplovodu, i da će bez grejanja će ostati potrošači na Vojničkom trgu , desna strana stambene zgrade od broja 24 do 30, kao i stambene zgrade 12a i 13a.
 
Objavljeno u Vesti

U toku je izrada dokumenta koji će se koristiti umesto penzionog čeka – sadržaće minimalan broj ličnih podataka potrebnih za dokazivanja statusa: ime i prezime, naziv filijale i broj kartice.

Objavljeno u Vesti

Vršački atletski klub 1926 (VAK 1926) u saradnji sa Gradom i Sportskim savezom Vršac, u nedelju 18. februara, sa početkom od 10 časova u Gradskom parku u Vršcu, organizuje 7. Vršački beli kros.

Objavljeno u Sportske vesti
Gradska uprava Vršac poziva sve sugrađane (vlasnike registrovanih poljoprivrednih gazdinstava) koji su zainteresovani da saznaju nešto više o novim kreditnim linijama Razvojnog fonda Vojvodine, da dođu na prezentaciju koja je zakazana za ponedeljak 26. februar u Gradskoj kući (Velika sala) sa početkom od 11 časova.
Objavljeno u Vesti
četvrtak, 08 februar 2018 08:29

OFK Vršac bolji od uljmanskog Partizana

Fudbaleri OFK Vršac savladali su ekipu Partizana iz Uljme rezultatom 2:0.

Objavljeno u Sportske vesti

Ljubitelji kinematografije imaju priliku da u bioskopu Kongresno - muzičke dvorane Centra Milenijum pogledaju nova filmska ostvarenja .

četvrtak, 08 februar 2018 08:06

Podržite kampanju "I ja se borim!"

Obeležavanje Svetskog dana dece obolele od raka u Vršcu zakazano je za četvrtak 15. februar na Trgu Svetog Teodora Vršačkog u 12 časova.

Objavljeno u Vesti