Članci poređani po datumu: petak, 16 mart 2018
Članci poređani po datumu: petak, 16 mart 2018
petak, 16 mart 2018 15:26

Otvoren 13. "Vinofest" u Vršcu

Tradicionalna vršačka vinarska manifestacija "Vinofest" otvorena je danas u u hotelu "Srbija". Ovogodišnji,  13. Međunarodni festival vina "Vinofest" okupio oko 50 izlagača iz zemlje i inostranstva.

Objavljeno u Vesti

Gradska uprava Vršac obaveštava sve zainteresovane pčelare koji su članovi društva pčelara "Vršac", da je grad Vršac u saradnji sa Pokrajinskom vladom obezbedio besplatne lekove za pčele. 

Objavljeno u Vesti

JKP "Drugi oktobar" obaveštava sugrađane da je akcija pod nazivom "April- mesec čistoće" i ove godine je predviđena godišnjim operativnim programom održavanja čistoće na javnim površinama, koju obavljaju ekipe EJ Komunalac.

Objavljeno u Vesti

Grad Vršac nastavlja saradnju sa gradovima i opštinama naše zemlje, u cilju razmene iskustava. To je rezultiralo posetom predstavnika gradske uprave Bačka Topola, u čije ime je naš grad posetio Armin Farkaš, član Gradskog veća  Bačke Topole.

Objavljeno u Vesti

Fakultet za poslovne studije Vršac u utorak 20. marta organizuje predavanje profesora Ilije Ćosića na temu  "Obrazovanje u društvu".

Objavljeno u Vesti

Džudo klub "Lokomotiva" u subotu 28. i nedelju 29. aprila u Centru Milenijum organizuje 9. Međunarodni Džudo turnir "Trofej Vršca".

Objavljeno u Sportske vesti

Gradska smotra recitatora biće održana danas u prostorijama Kulturnog centra Vršac. Početak je u 10 časova.

Objavljeno u Kultura

Vrščani su sa mnogo zdravstvenih problema i nekompletnim timom otputovali u Požarevac gde su uspeli samo da se izbore za častan poraz 2:5 (0:3).

Objavljeno u Sportske vesti

Povodom obeležavanja Svetskog dana prava potrošača, u sedištu Južnobanatskog upravnog okruga održana je konferencija za medije na kojoj su predstavljeni rezultati rada tržišne inspekcije, i istaknuta  važnost savetodavnog rada inspektora, uvedenog kao novina u Zakon o inspekcijskom nadzoru.

Objavljeno u Video