Članci poređani po datumu: utorak, 20 mart 2018
Članci poređani po datumu: utorak, 20 mart 2018

Prema podacima Zavoda za javno zdravlje  Pančevo, u Južnobanatskom okrugu godišnje oko 170 žena oboli i 80 umre od raka dojke.

Objavljeno u Vesti

Grad Vršac će se i ove godine pridružiti akciji "Sat za našu planetu".

Objavljeno u Vesti

Muzički festival W.O.L.F 2018 (Way Of Life Festival) i ove godine krajem jula , biće organizovan nadomak Vršca u selu Straža (Spomenik prirode “Straža). Festival se zvanično organizuje u saradnji Gradom Vršac.

Objavljeno u Kultura

Vršačka stonoteniserka i reprezentativka Srbije, Tijana Jokić (17 godina) na Evropskom prvenstvu do 21 godine u Belorusiji branila je boje Srbije u dublu sa Sabinom Šurjan, i bila je na korak do osvajanja medalje.

Objavljeno u Sportske vesti

Pokrajinski sekretarijat za zdravstvo u saradnji sa Centrom za podršku ženama iz Kikinde, u četvrtak 22. marta organizuje u Vršcu obuku za članove multisektorskih timova posvećenu analizi primene Zakona o sprečavalju nasilja u porodici. Obuka se realizuje u okviru projekta "Zaustavi - Zaštiti - Pomozi -Snažniji institucionalni odgovor na rodno zasnovano nasilje u Autonomnoj pokrajini Vojvodini".

Objavljeno u Vesti

Takmičari karate kluba "Uljma" ostvarili su odlične rezultate na 20. Prvenstvu Vojvodine za karateu za sve uzrasne kategorije u Bačkom Petrovcu.

Objavljeno u Sportske vesti

Vršačka udruženja "Leonardo" i "Duševna oaza" u saradnji sa Gradskom bibliotekom Vršac organizuju večeras 20. marta pesničko druženje "Proleće u duši".

Objavljeno u Kultura
Predstava vršačkog NP "Sterija" "Edmund Kin" uvrštena je u zvaničnu selekciju Festivala "Nušićevi dani" u Smederevu, koji će se odžati u aprilu.
Objavljeno u Kultura

Novi 3D film "Tomb Raider’’ na repertoaru bioskopa Kongresne dvorane centra Milenijum je u petak 23. marta u 18h.

Objavljeno u Kultura

Kulturni centar Vršac u saradnji sa Pokrajinskim zavodom za zaštitu prirode i udruženjem „Natura Pannoniae“, u sredu 21. marta s početkom u 12 sati, organizuje izložbu fotografija „Priroda Vojvodine“.

Objavljeno u Kultura