Članci poređani po datumu: četvrtak, 12 april 2018
Članci poređani po datumu: četvrtak, 12 april 2018

Vršački carinici su u saradnji sa policijom pre nepunih sat vremena, na graničnom prelazu Vatin, sprečili pokušaj sedam migranata, među kojima su bile dve žene i dvoje dece, da sakriveni u kamionskoj prikolici ilegalno pređu granicu između Srbije i Rumunije.

Objavljeno u Hronika

JKP "Drugi oktobar" uzelo je učešće u organizaciji Eko kviza "Prljavo ili čisto-nije isto" koji je pokrenuo JKP "Gradska čistoća" iz Beograda, u saradnji sa Sekretarijatom za obrazovanje i dečju zaštitu.

Objavljeno u Vesti

JKP "Drugi oktobar" obaveštava sugrađane da se ispiranje vodovodne mreže u Vršcu nastavlja prema utveđenom rasporedu.

Objavljeno u Vesti

Gradska uprava Vršac i PU Pančevo obaveštavaju građane Vršca da će policijski službenici PU Pančevo PS Vršac, u periodu od ponedeljka 16. do petka 20. aprila, izvršiti bojevo gađenje na strelištu e bojevog gažgarnizona Vojske Republike Srbije.

Objavljeno u Vesti

Dolaskom lepog vremena, evidentan je sve veći broj nesavesnih motociklista koji na zaštićenom području Vršačkih planina voze svoje dvotočkaše po pešačkim i biciklističkim stazama koje su vidno obeležene i namenjene isključivo za pešačenje rekreativaca i planinara, kao i za brdski biciklizam koji promoviše Grad Vršac. 

Objavljeno u Vesti
četvrtak, 12 april 2018 10:25

"Kabare, ajde bre" u subotu u Vršcu

Predstava "Kabare, ajde bre" u režiji Branislava Nedića, na  repertoaru vršačkog NP "Sterija" je u subotu 14. aprila sa početkom od 20 časova.

Filmska i video produkcija Tower Hill Cinema organizuje kasting za glavne i sporedne uloge u dugometražnom igranom filmu "Čohano". 

Objavljeno u Kultura

Rukometaši vršačke Mladosti u nedelju 15. aprila, dočekuju ekipu Sivac 69, koja je trenutno drugoplasirana u PRLS.

Objavljeno u Sportske vesti
četvrtak, 12 april 2018 08:20

"Dža ili Bu" stiže u Vršac

Vršac jedan je od gradova u zemlji, u kome će u okviru svoje koncertne sezone nastupiti beogradski Punk Rock bend "Dža ili Bu".

Objavljeno u Kultura

Fudbaleri OFK "Vršac" su u okviru 20. kola Vojvođanske fudbalske lige - Istok, savladali  ekipu Jedinstva iz Novog Bečeja, rezultatom 4:0.

Objavljeno u Sportske vesti
Strana 1 od 2