Članci poređani po datumu: utorak, 17 april 2018
Članci poređani po datumu: utorak, 17 april 2018

Osnovna škola “Paja Jovanović” pobednik je gradskog finala Eko kviza “Prljavo ili čisto-nije isto”, koji je organizovalo JKP “Drugi oktobar” organizovalo je kviz za učenike od V do VIII razreda u Vršcu, a podržala ga je i Gradska uprava. 

Objavljeno u Vesti

Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, uz podršku Privredne komore Srbije, Fakulteta tehničkih nauka u Novom Sadu, Tehnološko-metalurškog fakulteta u Beogradu i Radio televizije Srbije., organizuje Takmičenja za najbolju tehnološku inovaciju 2018. Promocija takmičenja biće održana u Vršcu, sutra 18. aprila u prostorijama Startit centra Vršac (Omladinski trg 17).

Objavljeno u Vesti

Na teritoriji južnog Banata je nakon uspešne realizacije pilot projekta, zvanično je počela realizacija projekta ažuriranja adresnog registra.

Objavljeno u Vesti

JKP “Drugi oktobar” obaveštava sugrađane da se ispiranje gradske vodovodne mreže nastavlja i da će se u narednom periodu ovaj posao obavljati  u centralnom i istočnom delu grada.

Objavljeno u Vesti

"Rok trajanja" registarskih tablica produžen je sa sedam na devet godina, ne računajući one koje sadrže slova Č, Ć, Š, Ž, Đ, Y i W koje moraju odmah da se menjaju.

Objavljeno u Vesti

Turistička organizacija Vršac uspešno je realizovala 8. Sajam cveća koji je okupio brojne izlagače i posetioce.

 

Objavljeno u Vesti

Taktičko-tehnički zbor (prikaz naoružanja i vojne opreme) u Vršcu zakazan je za petak 20. april, u vremenu od 10 do 14 na Svetosavskom trgu (ispred NP ''Sterija''.

Objavljeno u Vesti

Firma MK EDUKATOR DOO iz Beograda vrši upis novih polaznika obuke za sticanje licence radnika privatnog obezbeđenja sa i bez oružja.

Objavljeno u Vesti

JKP "Drugi oktobar" obaveštava sugrađane da je na Guduričkom putu došlo do prekida snabdevanja gasom.

Objavljeno u Vesti

Vršački atletski klub 1926 (VAK 1926) i ove godine organizovaće tradicionalnu atletsku manifestaciju. Ovogodišnja, šesta "Trka uz stepenice" zakazana je za nedelju 27. maj.

Strana 1 od 2