Članci poređani po datumu: sreda, 18 april 2018
Članci poređani po datumu: sreda, 18 april 2018

Na repertoaru bioskopa Kongresno muzičke dvorane Centra Milenijum u četvrtak 26.aprila u 19 časova je horor film "ZVER’’.

Objavljeno u Kultura

Škole u Srbiji mogu da osnivaju učeničke zadruge, koje će se baviti uslužnim delatnostima, proizvodnjom i prodajom predmeta, prikupljanjem sekundarnih sirovina, prodajom udžbenika, što je sve predviđeno reformskim zakonima koji su usvojeni krajem prošle godine.

Objavljeno u Vesti

Savez invalida rada OO Vršac održao je Izbornu skupštinu, na kojoj je za predsednika Saveza izabran Đurica Popov.

Objavljeno u Vesti

Gradski muzej Vršac i Eparhija banatska organizovali su izložbu fotografija "Romanovi - u susret sudbini”, i kako je najavljeno, izložba će u prostoru Konkordije za posetioce biti otvorena do 6. maja.

Objavljeno u Kultura

Tradicionalno takmičenje u preletu paraglajderom "Vršac open 2018" zakazan je za 28. april, i kako je najavljeno trajaće do 2. maja.

Objavljeno u Sportske vesti

Visoka škola stukovnih studija za vaspitača "Mihailo Palov" u petak 20.aprila, organizuje Međunarodni naučni skup pod nazivom "Panorama sveta detinjstva: enciklopedijski i renesansni duh Raše Popova".

Objavljeno u Vesti

Džudo klub "Lokomotiva" u subotu 28. i nedelju 29. aprila u Centru Milenijum organizuje 9. Međunarodni Džudo turnir "Trofej Vršca".

Predstava "Na pučini", po tekstu Slavomira Mrožeka, u izvedbi Omladinske dramske trupe, zakazana je za večeras 18.april u 18 časova u u sali bioskpa Kulturnog centra Vršac.

Objavljeno u Kultura

Predsednik Skupštine grada Vršca Nenad Baroš, zakazao je 21. sednicu Skupštine grada Vršca, za petak 20. april, sa početkom od 9 časova.

Objavljeno u Vesti

Takmičenje u Super ligi Srbije počinje danas, utakmicama Grupe A izmedju Borca i Zlatibora, Mega Bemaksa i Tamiša i Crvene zvezde i Mladosti, dok u četvrtak igraju Dinamik-Vršac, FMP-Metalac i Partizan-Vojvodina.

Objavljeno u Sportske vesti