Članci poređani po datumu: četvrtak, 19 april 2018
Članci poređani po datumu: četvrtak, 19 april 2018

Delegacija nemačke savezne pokrajine Baden-Virtemberg posetila je grad Vršac, i tom prilikom sastala se sa gradonačelnicom Draganom Mitrović.

Objavljeno u Vesti

Gradonačelnica Vršca Dragana Mitrović, uručila je danas u Gradskoj kući, sigurnosna auto sedišta roditeljima dece koja su rođena u ovom periodu 2018. godine, i imaju prebivalište na teritoriji grada Vršca.

Objavljeno u Vesti

Kulturni centar Vršac u saradnji sa Ambasadom Republike Poljske i Centrom za multikulturalni dijalog i regionalizam organizovao je izložbu pod nazivom "Ikonostas svetlosti – Ikonopisni vitraž Adama Staloni-Dobžanjskog", autora Jana Pavlickog, koja je otvorena sinoć u galeriji Kulturnog centra.

Objavljeno u Vesti

Grad Vršac je u saradnji sa Nemačkom organizacijom za međunarodnu saradnju (GIZ), organizovao obuku o unapređenoj proceni zemljišta u postupku komasacije, sa akcentom na zaštitu životne sredine .

Objavljeno u Vesti

Srbija će zabraniti upotrebu tankih kesa i uvesti obaveznu naplatu plastičnih vrećica, rekli su dnevi list "Politiku" u Ministarstvu za zaštitu životne sredine.

Objavljeno u Vesti

Taktičko-tehnički zbor (prikaz naoružanja i vojne opreme) u Vršcu zakazan je za petak 20. april, u vremenu od 10 do 14 časova, na Svetosavskom trgu (ispred NP ''Sterija'').

Objavljeno u Vesti
četvrtak, 19 april 2018 07:59

Vršački ragbisti dočekuju Loznicu

Gradski ragbi klub "Vršac" (GRK "Vršac") u okviru Prvenstva Srbije u ragbiju - B grupa, u nedelju 22. aprila, dočekuje ekipu Loznice.

Objavljeno u Sportske vesti

Na repertoaru bioskopa Kongresno muzičke dvorane Centra Milenijum, u četvrtak 26. i u petak 27. aprila, sa početkom od 21 sat je 3D akcioni film "OSVETNICI – RAT BESKRAJA’’ .

Objavljeno u Kultura

Dom omladine Vršav (DOV) u petak 20. aprila organizuje predavanje iz oblasti integrativne medicine.

Objavljeno u Vesti