Članci poređani po datumu: petak, 20 april 2018
Članci poređani po datumu: petak, 20 april 2018

Vršački carinici su na ulazu graničnog prelaza Vatin, zaplenili 17 delova ronilačke opreme vrednosti veće od 5.500 američkih dolara.

Objavljeno u Hronika
Predstava “Ožalošćena familija”, u režiji i adaptaciji Miodraga Dinulovića, a u izvedbi Kraljevačkog pozorišta na repertoaru narodnog pozorišta "Sterija " je u utorak 24. aprila od 20 časova.
Objavljeno u Kultura

Grad Vršac je u saradnji sa Nemačkom organizacijom za međunarodnu saradnju (GIZ), nakon teorijske obuke koja je održana juče u Gradskoj kući, dans organizovao obuku na terenu koja se takođe tiče unapređenje procene zemljišta u postupku komasacije, sa akcentom na zaštitu životne sredine .

Objavljeno u Vesti

Skupštinu Grada Vršca možete uživo pratiti : OVDE

Objavljeno u Vesti
Vrščanin Igor Tešević, karting vozač, šampion i vicešampion srpskog auto i karting šampionata, od ove sezone voziće za "Lion Kart" iz Subotice.
Objavljeno u Sportske vesti

U Kuštilju su svečano otvoreni 46. Pozorišni dani Rumuna iz Vojvodine. Publika i žiri koji čine predsednik Miroslav Žužić i članovi Adrijan Sandu i Elena Lelja će tokom trajanja smotre pogledati ukupno osam rumunskih pozorišnih predstava.

Objavljeno u Vesti
Animirani, sinhronizovani film "Zec Petar" na repertoaru bioskopa Kongresno muzičke dvorane Centra Milenijum je u četvrtak 26. aprila u 17h, i u petak 27. aprila u 19h.
 
Objavljeno u Kultura

Gradska biblioteka Vršac, večeras 20. aprila sa početkom u 18 časova,  organizuje promociju knjige "Prokleta jesen i zlo proleće" autora Mihajla Milovca iz Vršca.

Objavljeno u Kultura

U poslovnoj strategiji "Putevi Srbije" razmatraju naplatu korišćenja i puteva prve B kategorije. Namet bi, ukoliko dobije "zeleno svetlo" nadležnih, plaćali kamioni teži od 12 tona, a to bi svakako važilo i na putnom pravcu od Beograda do Vršca, preko Pančeva.

Objavljeno u Vesti
petak, 20 april 2018 07:54

Dinamik bolji od Vršca

Košarkaši Vršca poraženi su od Dinamika na startu Supelige Srbije, rezultatom 94:74 (23:20, 21:16, 24:17, 26:21)

Objavljeno u Sportske vesti