Članci poređani po datumu: utorak, 24 april 2018
Članci poređani po datumu: utorak, 24 april 2018

Na više popularnih pornografskih internet sajtova nedavno se pojavilo nekoliko snimaka Gorana Savića, člana administrativno tehničkog osoblјa Ambasade Crne Gore u Beogradu, u društvu poznatih beogradskih prostitutki, travestita i  transrodnih osoba, a koji su ubrzo zatim uklonjeni, objavio je portal embargo.rs.

Objavljeno u Hronika

Večeras se na putu za Rumuniju, desila saobraćajna nezgoda, u kojoj na sreću, nije bilo poginulih.

Objavljeno u Hronika

Književna opština Vršac je, u saradnji sa osnovnim i srednjim školama iz Vršca,  povodom Svetskog dana knjige i autorskih prava, organizovala čitanje poezije Jovana Sterije Popovića na časovima srpskog jezika, kao i darivanje sugrađana knjigama.

Objavljeno u Kultura

Zaposleni u EJ "Komunalac" JKP "Drugi oktobar" svakodnevno su angažovani na uređenju grada. Ovog proleća, obim radova proširen je na ceo grad, kao i na prilaze ka njemu.

Objavljeno u Video

Predavanje po nazivom “Suptilni svetovi iz perspektive radijestezije” biće održano u bioskopu Kulturnog centra Vršac u petak 27. aprila, od 18 časova.

Objavljeno u Vesti
utorak, 24 april 2018 10:33

Osvoji ulaznicu za W.O.L.F. 2018!

Grad Vršac i Turistička organizacija u saradnji sa Wolf festivalom koji će biti održan od 26. do 29. jula nadomak Vršca,  pratiocima i čitaocima prvog vršačkog informativnog portala eVršac,  poklanja  5x1 kartu za dane 28./ 29. juli i 5x1 kartu za sve dane trajanja festivala od 26./29. jula.
Objavljeno u Vesti
utorak, 24 april 2018 10:26

Novi filmovi u bioskopu Centra Milenijum

Ljubitelji kinematografije imaju priliku da u bioskopu Kongresno - muzičke dvorane Centra Milenijum pogledaju nova filmska ostvarenja .

Objavljeno u Kultura

Vršački Hor "Raspevani profesori" pod dirigentskom palicom Marine Kliska, osvoji je prvu nagradu na 3. Međunarodnom takmičenju horova "Horfest" u Valjevu.

Objavljeno u Kultura

Poljoprivredna škola Vršac bila je domaćin predstavnicima Poljoprivredne škole sa Gimnazijom iz Horica iz Republike Češke, sa kojom je zajednički konkurisala na ERASMUS + projektu.

Objavljeno u Vesti

Đacima OŠ "Mladost" u Vršcu predstavnici Poreske uprave, održali su poreski čas, u okviru kojeg su đaci imali priliku da saznaju sve što ih interesuje u vezi sa nadležnostima Poreske uprave. 

Objavljeno u Vesti
Strana 1 od 2