Članci poređani po datumu: utorak, 03 april 2018
Članci poređani po datumu: utorak, 03 april 2018

Nagrada "Oskar Danon" za 2017. godinu,  koja se dodeljuje mladom umetniku na osnovu postignutih umetničkih rezultata, a koja nosi ime tog velikana srpske muzičke scene, biće uručena Vrščanki mecosopranu Ljubici Vraneš u sredu  4. aprila, uoči početka opere „Karmen“ u kojoj će pevati naslovnu ulogu.

Objavljeno u Kultura
utorak, 03 april 2018 15:39

Raspušten Opštinski odbor SNS Alibunar

Izvršni odbor Srpske napredne stranke doneo je odluku o raspuštanju Opštinskog odbora ove stranke u Alibunaru, nezvanično saznaje portal evrsac.rs.

Objavljeno u Vesti

Košarkaši Vršca večeras u Čačku sa ekipom Primorske, igraju polufinalni meč u okviru završnog turnira ABA 2 lige (Fajnal for-a) drugog po snazi jadranskog regionalnog takmičenja.

Objavljeno u Sportske vesti

Grad Vršac objavio je poziv za podnošenje predloga kandidata za dodelu Javih priznanja Grada Vršca. Priznanja se dodeljuju za izuzetne rezultate postignute u različitim oblastima privrednog i društvenog života i rada, kao i za posebne zasluge. Nagrade će biti uručene na svečanosti, povodom dana i slave Grada, na dan Svetog Teodora Vršačkog 29. maja.

Objavljeno u Vesti

JKP "Drugi oktobar" obaveštava sugrađane da se posao ispiranja gradske vodovodne mreže i priprema za prelazak na vodosnabdevanje grada sa Postrojenja za preradu vode "Pavliš"  nastavlja, kao i da će se u toku nedelje ispirati vodovodna mreža u istočnom delu grada, kao i naselje Hemograd. 

Objavljeno u Vesti

Saobraćajna policija od danas počinje da kažnjava vozače po novoj tarifi u skladu sa usvojenim izmenama Zakona o bezbednosti saobraćaja (ZOBS).

Objavljeno u Vesti

Udruženju gluvih i nagluvih u Vršcu (Zmaj Jovina 9), u četvrtak 5. aprila biće domaćin prve terenske aktivnosti u okviru novog projekta novosadske Organizacije za pomoć ženama sa invaliditetom "IZ KRUGA - VOJVODINA".

Objavljeno u Vesti

Udruženje "Parakvad VŠ" kupilo je novu hodalicu (rolator) koja je uručena našoj sugrađanki Jasni Krsmanović. 

Objavljeno u Video

Turistička organizacija Vršac i grad Vršac, i ove godine organizuju, sada već tradicionalnu manifestaciju "Prolećni sajam cveća". Sajam će se održati na Trgu Svetog Teodora Vršačkog, u periodu od 13. do 15. aprila, u vremenu od 10 do 20 časova.

Objavljeno u Vesti

Turiste koji ove godine krenu na more put Halkidikija, saćekaće novi namet.

Objavljeno u Vesti
Strana 1 od 2