Članci poređani po datumu: utorak, 08 maj 2018
Članci poređani po datumu: utorak, 08 maj 2018

Grad Vršac je u saradnji sa Nemačkom organizacijom za međunarodnu saradnju (GIZ), organizovao obuku o unapređenoj proceni zemljišta u postupku komasacije,sa akcentom na zaštitu životne sredine, koja je okupila predstavnike gradova i opštine sa teritorije Banata.

Objavljeno u Vesti

Grad Vršac obaveštava izbeglice i bivše izbeglice koje su, usled događaja iz perioda od 1991. godine do 1995. godine, stekle status izbeglice u Republici Srbiji, bez obzira na njihov status u vreme rešavanja stambene potrebe, i to: izbeglice koje žive u kolektivnim centrima ili nekom drugom vidu kolektivnog smeštaja, formalnog ili neformalnog i ugrožene izbeglice u privatnom smeštaju i bivše nosioce stanarskog prava, a koje su bez trajnog rešenja u zemlji porekla ili Republici Srbiji, a sve prema utvrđenim kriterijumima ugroženosti, da je javni poziv za dodelu pomoći za rešavanje stambenih potreba izbeglica pri kupovini 7 seoskih kuća sa okućnicom i dodelu paketa pomoći, u okviru Regionalnog stambenog programa, Stambeni program u Republici Srbiji, Potprojekat 4 – seoske kuće (u daljem tekstu: Javni poziv), objavljen na oglasnim tablama Grada Vršca i mesnih zajednica Grada i na internet prezentaciji Grada Vršca  i Komesarijata za izbeglice i migracije www.kirs.gov.rs. 

Objavljeno u Vesti

Gradonačelnica Vršca Dragana Mitrović zajedno sa članicom Gradskog veća Tatjanom Nikolić, ugostila je u svom kabinetu , volentere Crvenog krsta. Prijem je organizovan povodom Nedelje Crvenog krsta.

Objavljeno u Vesti
utorak, 08 maj 2018 11:53

RHCP Tribute bend nastupa u Vršcu

Najbolji regionalni RED HOT CHILI PEPPERS Tribute bend (RITAM SEX-I-JA) 18. maja po prvi put dolazi u Vršac.

Objavljeno u Kultura

Projekcija filma "Daleko u nama - Čika Bora" o našem najvećem šahisti Vrščaninu Bori Kostiću, u režiji Đure Mrđe, zakazana je za petak 11. maj sa početkom u 18 časova u bioskopu Kulturnog centra Vršac.

Objavljeno u Kultura

Pioniri i kadeti OFK "Vršac" odigrali su svoje prvenstvene utakmice na Gradskom stadionu u Vršcu.

Objavljeno u Sportske vesti

Košarkaši Vršca savladali su ekipu Vojvodine u sedmom meču B grupe Superlige Srbije, rezultatom 103:85  

Objavljeno u Sportske vesti

Centar Milenijum obaveštava sugrađane da je izmenjen repertoar bioskopa  Kongresne dvorane, planiran za 10. i 11. maj.

Objavljeno u Kultura

Radi podsticanja veće upotrebe "pametnih" mobilnih telefona za svakodnevna plaćanja, Narodna banka Srbije, u saradnji s predstavnicima Privredne komore Srbije i Udruženja banaka Srbije, pripremila je dokument kojim se standardizuju podaci potrebni za plaćanje upotrebom dvodimenzionalnog bar-koda, tzv. QR koda.

Objavljeno u Vesti

Gradska biblioteka Vršac večaras 8. maja organizuje pesničko veče pod nazivom "Pesnički portret Adama Puslojića".

Objavljeno u Kultura