Članci poređani po datumu: ponedeljak, 11 jun 2018
Članci poređani po datumu: ponedeljak, 11 jun 2018

Predsednik Izvršnog odbora Srpske napredne stranke Darko Glišić ocenio je danas u Pančevu da SNS u južnobanatskom okrugu odlično funkcioniše, kao i da je Pančevo jedan od najboljih gradskih odbora u Srbiji.

Objavljeno u Vesti

Garancijski fond Vojvodine ponudio je preduzetnicima, mikro, malim i srednjim preduzeća, kao i zemljoradničkim zadrugama nove kreditne garancije za projekte uvođenja energetske efikasnosti kao i primene obnovljivih izvore energije.

Objavljeno u Vesti

Auto-moto savez Srbije u saradnji sa Upravom saobraćajne policije MUP Republike Srbije i Asocijacijom tehničkih pregleda vozila, poziva sve vozače da se, od danas 11. do subote 16. juna, odazovu tradicionalnoj preventivnoj akciji  "Ispravno vozilo – bezbedno vozilo".

Objavljeno u Vesti

Baraž utakmica za u VFL zakazana je za sredu 13. jun, kada će se sastati FK "Partizan" Uljma i FK "Banat" Čenta.

Objavljeno u Sportske vesti

Turistička organizacija Vršac, 20. i 27. juna u Domu vojske, organizuje četvrti "Sajam polovnih udžbenika".

Objavljeno u Vesti

Grad Vršac je u saradnji sa vršačkim Centrom za socijalni rad, u utorak 12. juna organizuje tribinu, odnosno stručni skup na temu "Mesto i uloga porodičnih savetovališa u okviru Centara za socijani rad u lepezi usluga lokalne zajednice".

Objavljeno u Vesti

Grad Vršac je u saradnji sa Nemačkom organizacijom za međunarodnu saradnju (GIZ), na terenu nastavio obuku o unapređenoj proceni zemljišta u postupku komasacije, sa akcentom na zaštitu životne sredine.

Objavljeno u Vesti

Partijama petog kola Banatske lige jug u šahu za 2018. godinu, završen je prvi deo lige . U ovom kolu vršački šahisti su gostovali u Banatskom Karlovcu.

Objavljeno u Sportske vesti

JKP "Drugi oktobar" uspešno je učestvovalo u akciji prikupljanja novčanih sredstava za organizaciju NURDOR.

Objavljeno u Vesti
ponedeljak, 11 jun 2018 08:03

Vršac može u ABA2

Košarkaši Vršca u trećem meču za sedmo mesto u Košarkaškoj ligi Srbije, sa Zlatiborom, ostvarili su pobedu i obezbedili učešće u drugoj ligi ABA lige.

Objavljeno u Sportske vesti
Strana 1 od 2