Članci poređani po datumu: utorak, 12 jun 2018
Članci poređani po datumu: utorak, 12 jun 2018

Republički hidrometeorološki zavod izdao je upozorenje da se od srede 13. juna do petka 15. juna očekuje nestabilno vreme sa pljuskovima, grmljavinom i lokalnim vremenskim nepogodama sa količinom padavina preko 20 mm za tri sata, olujnim vetrom i pojavom sugradice i grada.

Objavljeno u Vesti

Vršačka Hemijsko-medicinska škola, jedna je od 14 srednih škola u Srbiji, koja se aktivno uključila u realizaciju projekta pod nazivom "Otpad kao energent (OKEj)".

Objavljeno u Vesti

Vršački Acro dance studio "Super star" je na 8. intenacionalnom plesnom takmičenju u Jagodini ostvario dobre rezultate.

Objavljeno u Sportske vesti

Rumunski državljanin K.H. (39) uhapšen je zbog sumnje da je sa bankomata u Vršcu, Nišu, Pirotu, Paraćinu, Aranđelovcu, Obrenovcu, Valjevu i Smederevu, prevarom podigao 452.000 dinara.

Objavljeno u Hronika

Vršačka Gradska biblioteka učestvovala je na trodnevnom naučno-bibliotečkom skupu "Biblionet 2018" na temu "Rukopisna i stara štampana knjiga".

Objavljeno u Vesti

Vršačka Afirmacija Umetnika "ARS" organizuje audiciju za Školicu glume "Pričalica" i učešće u predstavi "Čaroban svet".

Objavljeno u Vesti

Dom srednjih škola iz Vršca raspisao je konkurs za prijem đaka na smeštaj i ishranu u Domu za školsku 2018/2019. godinu.

Objavljeno u Vesti

 Caffe Galerija "Galerijana" u subotu, 16. juna, na dan rođenja jednog od najzapaženijih svetskih slikara realizma, Vrščanina Paje Jovanovića organizuje izložbu "Izazovi likovne figuracije- Omaž Paji Jovanoviću".

Objavljeno u Kultura
utorak, 12 jun 2018 07:35

Večeras "Heroj nacije"

Predstava ansambla vršačkog pozorišta "Sterija" "Heroj nacije" zakazana je za večeras 12. juna, na Velikoj sceni sa početkom od 20 časova.

Objavljeno u Kultura