Članci poređani po datumu: ponedeljak, 18 jun 2018
Članci poređani po datumu: ponedeljak, 18 jun 2018

Gradska uprava obaveštava javnost da će se, u četvrtak 21. juna, od 19 do 22 sata, na površini od 3400 ha, koja obuhvata teritoriju grada Vršca i naseljenih mesta: Pavliš, Vlajkovac, Uljma, Mesić, Kuštilj, Vojvodinci, Straža i priobalje reke Karaš od Kuštilja do Straže, obaviti akcija suzbijanja odraslih formi komaraca, uređajima iz aviona.

Objavljeno u Vesti

Komisija za komasaciju poljoprivrednog zemljišta za područje KO Vlajkovac, KO Uljma i KO Izbište, obaveštava učesnike komasacije da je, u skladu sa odredbom člana 78. Zakona o opštem upravnom postupku (Službeni glasnik RS, br. 18/16), utvrđen spisak učesnika komasacije za javno dostavljanje kojima nije uručen poziv za učestvovanje na raspravi povodom utvrđivanja faktičkog stanja u postupku komasacionog i katastarskog premera za područje KO Vlajkovac, KO Uljma i KO Izbište.

Objavljeno u Vesti

Ministarstvo privrede Republike Srbije raspisalo je Javni poziv za dodelu sredstava za podsticaj privlačenja direktnih investicija.

Objavljeno u Vesti

Grad Vršac je od  Pokrajinskog sekretarijata za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo dobio maksimalni iznos sredstava u iznosu od 10.000.000 dinara, na osnovu Konkursa za dodelu podsticajnih sredstava za sufinansiranje aktivnosti kod postupaka komasacije na teritoriji AP Vojvodine u 2018. godini.

Objavljeno u Vesti

Poreska uprava Republike Srbije izdala je obaveštenje da je naredni rok za predaju zahteva za refundaciju PDV kupcu hrane i opreme za bebe od 2. do 16. jula 2018. godine. Ovo se odnosi na bebe rođene zaključno sa 30. junom ove godine.

Objavljeno u Vesti

Vršački Džudo klub "Lokomotiva" osvojio je 12 medalja i pehar za najbolje pionire na turniru Struga open.

Objavljeno u Sportske vesti

Izložba pod nazivom “Izazovi savremene figuracije – omaž Paji Jovanoviću” u Caffe Galeriji "Galerijana" otvorena je 16. juna , na dan rođenja velikog Vrščanina, srpskog slikara, rodoljuba i dobročinitelja Paje Jovanovića.

Objavljeno u Kultura

Jedan ugledni Politikin novinar krajem osamdesetih godina, u vremev elikih društvenih previranja, tvrdio je da u Beogradu nema više od trideset „pravih novinara“. Danas bi imao mnogo razloga da tvrdi da ih je još i manje iako je broj onih koji se predstavljaju kao novinari narastao na hiljade.

Objavljeno u Vesti

Poljoprivredna škola Vršac dobila je blizu 2.500.000 dinara od Pokrajinskog sekretarijata za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo, namenjenih za nabavku nove poljoprivredne mehanizacije.

Objavljeno u Vesti
ponedeljak, 18 jun 2018 08:22

Večeras koncert u Konkordiji

Vršačka muzička škola "Josif Marinković" večaras 18. juna, u zgradi Konkordije vršačkog Gradskog muzeja organizuje koncert svojih đaka.

Objavljeno u Kultura
Strana 1 od 2