Članci poređani po datumu: sreda, 20 jun 2018
Članci poređani po datumu: sreda, 20 jun 2018

Apelacioni sud u Beogradu ukinuo je prvostepenu presudu kojom su u decembru na uslovne kazne zatvora od po šest i osam meseci osuđena sedmorica žandarma. Oni su prvostepeno bili osuđeni zbog fizičkog napada na braću predsednika Srbije i ministra finansija, Andreja Vučića i Predraga Malog, kao i još dvojicu pripadnika vojne policije tokom održavanja "Parade ponosa 2014".

Objavljeno u Hronika

Gradska uprava Vršac obaveštava sportske klubove sa teritorije grada i naseljenih mesta grada Vršca, da podnesu godišnji plan rada za 2019. godinu.

Objavljeno u Sportske vesti

Gradska biblioteka Vršac organizuje "Letnju školu engleskog jezika" namenjenu tinejdžerima.

Objavljeno u Vesti

Mala škola "Branko Radunković- Volja čini čuda" obaveštava sugrađane da glasanje za "Najširi osmeh 2018" na sajtu "sirimoosmeh.org" zbog tehničkih razloga nije moguće, i da se glasanje nastavlja na zvaničnoj FB stranici Male škole "Branko Radunković - Volja čini čuda".

Objavljeno u Vesti

Udruženje Vršačka Afirmacija Umetnika "ARS" organizovala je prvi krug audicije za Školicu glume "Pričalica".

Objavljeno u Vesti
sreda, 20 jun 2018 10:24

Veterani VAK 1926 na trci u Kuli

Veteranska sekcija Vršačkog atletskog kluba 1926 (VAK 1926) učestvovala je na 10. Trci prijateljstva u Kuli.

Objavljeno u Sportske vesti
sreda, 20 jun 2018 09:05

Sutra zvanično počinje leto

Najtoplije godišnje doba – leto, počinje u četvrtak 21. juna,  u 12 časova i 7 minuta i traje do  22. septembra. U isto vreme, u ovom 172. danu u godini, za stanovnike na južnoj Zemljinoj polulopti počinje zima.

Objavljeno u Vesti

Koncert Đorđe Miljenović benda u Vršcu zakazan je za subotu 7. jul u vršačkom Domu omladine (DOV).

Objavljeno u Kultura
Koncert Merry Gospel hora, prvog srpskog gospel hora pod upravom dirigenta Marije Kuburić-Borović, biće održan u Vršcu, u subotu 23. juna u Katedrali Svetog Gerharda, od 20 časova.
 
Objavljeno u Kultura

Udruženje "Vršački književni klub" raspisao je Književni konkurs za radove u kategoriji pesme, kratke priče i aforizmi odraslih pod nazivom „Vršačka poetska susretanja 2018.“ Konkurs je otvoren do 30. juna.

Objavljeno u Kultura