Članci poređani po datumu: četvrtak, 21 jun 2018
Članci poređani po datumu: četvrtak, 21 jun 2018

Potpredsednici Izvršnog odbora Srpske napredne stranke Branko Malović i Damir Zobenica, zajedno sa potpredsednikom SNS Milošem Vučevićem i poverenicom SNS Vršac Draganom Mitrović, održali su radni sastanak članovima Gradskog odbora SNS Vršac.

Objavljeno u Vesti

Dom zdravlja Vršac obaveštava sugrađanke, da licencirano osoblje Doma zdravlja, u okviru Službe za zdravstvenu zaštitu žena, radi organizovanu psihofizičku pripremu trudnica za porođaj, koja se održava svakog petka, u vremenu od 11 do 13 časova.

Objavljeno u Vesti

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je danas, povodom nastavka dijaloga Beograda i Prištine, u nedelju u Briselu, da je Srbija spremna da razgoavra o kompromisima, ali ne i da prihvati bilo kakve pritiske.

Objavljeno u Vesti

Grad Vršac je i ove godine sufinansirao nabavku mladih fazana, odnosno fazanskih pilića, koji su tokom jučerašnjeg dana stigli u Lovačko udruženje "Fazan".

Objavljeno u Vesti

Vršački planinari i čalnovi PSK "Železničar" su tokom juna učestvovali u akcijama u okviru kojih su osvojili vrhove planina u Srbiji i Rumuniji.

Objavljeno u Sportske vesti

Udruženje "Parakvad VŠ" je zajedno sa gradom Vršac i Sportskim savezom pokrenulo  projekat "Sportsko terapijsko jahanje za osobe sa invaliditetom" koji je naišao na veliko interesovanje dece i roditelja. 

Objavljeno u Video

Vršački Centar za mentalno zdravlje bio je domaćini okruglog stola na temu: Zapošljivost osoba sa mentalnim smetnjama.

Objavljeno u Vesti

Kulturni Centar Vršac saopštio je rezultate nagrađenih radova prispelih na 59. konkurs Likovne manifestacije dece i omladine za nagradu Paje Jovanovića.

Objavljeno u Kultura

Turistička organizacija Vršac u dvorištu Doma vojske organizovala je četvrti Sajam polovnih udžebnika, koji je okupio veliki broj roditelja i učenika osnovnih škola.

Objavljeno u Vesti