Članci poređani po datumu: četvrtak, 07 jun 2018
Članci poređani po datumu: četvrtak, 07 jun 2018

Izvršni odbor Srpske napredne stranke isključio je danas iz članstva Predraga Belića iz Alibunara, zbog brojnih afera koje su, upravo zaslugom Belića, u poslednjem periodu potresale ovu južnobanatsku opštinu.

Objavljeno u Vesti

JKP "Drugi oktobar" i "Angrokom", u saradnji sa Sekopakom, organizovali su akciju "Reciklažni dan." Reč je o akciji prikupljanja stakla.

Objavljeno u Video

Vršački BK "Gard" ostvario je odlične rezultate na Prvenstvu Vojvodine za pionire i kadete u savate boksu u disciplini assaut savate, u Žablju.

Objavljeno u Sportske vesti

Vršačka Hemijsko-medicinska škola, jedna je od 14 srednih škola u Srbiji, koja se aktivno uključila u realizaciju projekta pod nazivom "Otpad kao energent (OKEj)".

Objavljeno u Vesti

Besplatno fotografisanje dece za "Najširi osmeh 2018" u okviru Festivala dečje radosti "Širimo osmeh gradom" zakazano je za nedelju 10. jun u 17 časova, na Trgu Svetog Teodora Vršačkog - kod Krsta.

 

Objavljeno u Vesti

Internacionalni džez i bluz festival "Jazztronic 2018" održaće se od 8. do 10. juna u Vršcu, ali ove godine u STUDIJU Centra Milenijum.

Objavljeno u Kultura

Vršački Klub ekstremnih sportova "Izazov" (KES "Izazov") poziva sugrađane na otvaranje letnje sezone kluba "Izazov" na Vršačkom bregu.

Objavljeno u Vesti

Udruženje "Vršački književni klub" raspisao je Književni konkurs za radove u kategoriji pesme, kratke priče i aforizmi odraslih pod nazivom „Vršačka poetska susretanja 2018.“

Objavljeno u Kultura

Grad Vršac u saradnji sa JKP "Drugi oktobar" organizovao je akciju potpunog uklanjanja divlje deponije u naseljenom mestu Vlajkovac.

Objavljeno u Video
četvrtak, 07 jun 2018 08:19

U Vršcu nastavljena obuka o komasaciji

Grad Vršac je u saradnji sa Nemačkom organizacijom za međunarodnu saradnju (GIZ), nastavio je obuku o unapređenoj proceni zemljišta u postupku komasacije, sa akcentom na zaštitu životne sredine .

Objavljeno u Vesti