Članci poređani po datumu: ponedeljak, 16 jul 2018
Članci poređani po datumu: ponedeljak, 16 jul 2018

Nakon dvadeset i pet dana renoviranja, uz pomoć "Blic fondacije", kompletno je obnovljen deo odeljenja porodilišta i neonatologije Opšte bolnice u Vršcu. Svečanom otvaranju prisustvovali su zamenik direktora bolnice Valentin Krese i pokrajinski sekretar za zdravstvo Zoran Gojković, predsednik skupštine grada Vršca Nenad Baroš, kao i izvršna direktorka ''Blic fondacije'' Ljiljana Knežević.

Objavljeno u Vesti
Pokrajinska vlada i Grad Vršac zajedno će finansirati idejni projekat za rekonstrukciju i adaptaciju Opšte bolnice u Vršcu. To je dogovoreno na zajedničkom sastanku pokrajinskog sekretara za zdravstvo doc. dr Zorana Gojkovića, najužeg rukovodstva grada Vršca i predsednika Skupštine Grada Nenada Baroša.
Objavljeno u Vesti

Gradonačelnica Vršca Dragana Mitrović i članica Gradskog veća Tatjana Nikolić, imale su sastanak sa pokrajinskom poslanicom i zamenicom predsednika Nacionalnog Saveta Roma,  Jelenom Jovanović i  predsednicom Saveta za integraciju Roma u Vojvodini, Romskom koordinatorkom grada Pančeva, Pavom Novakov Čabilovski, na temu unapređenja položaja Roma.

Objavljeno u Vesti

Fondacija “Ana i Vlade Divac” u saradnji sa grupom donatora iz SAD, raspisuje konkurs za dodelu stipendija učenicima koji 2018. godine upisuju prvi, drugi, treći ili četvrti razred srednje škole na teritoriji Republike Srbije, a po unapred utvrđenim uslovima.

Objavljeno u Vesti
ponedeljak, 16 jul 2018 09:05

Država i Vojska prodaju vršačku barutanu

Republička direkcija za imovinu raspisala je oglas radi prodaje nepokretnosti, kasarni i vojnih kompleksa koji više nisu neophodni Vojsci Srbije. U novoj ponudi, koja sadrži 23 objekta, na prodaju je i vojni kompleks - skladište "Potok Mesić – Belocrkvanski put" u Vršcu, poznatijeg kao barutana.

Objavljeno u Vesti

Udruženje građana za negovanje šahovske tradicije Vršac i Turistička organizacijea Vršac organizovali su na Gradskom jezeru organizovali tradicionalni "Petrovdanski brzopotezni šahovski turnir".

Objavljeno u Sportske vesti

Udruženje "Parakvad VŠ" kupilo je novo ortopedsko pomagalo zahvaljujući akciji "Sakupi humani čep" u kojoj učestvuje veliki broj građana.

Objavljeno u Video
ponedeljak, 16 jul 2018 07:16

OFK Vršac počeo pripreme za Srpsku ligu

Seniorska ekipa OFK Vršac počela je pripreme za predstojećiu sezonu u Srpskoj ligi.

Objavljeno u Sportske vesti

Papirologiju za porodiljsko bolovanje ubuduće će automatski pribavljati resorno ministarstvo, o trošku budžeta, a prve porodiljske nadoknade ostvarene na ovaj način biće isplaćene u avgustu.

Objavljeno u Vesti

Klub ekstremnih sportova "Izazov" u nedelju, 5. avgusta, sa početkom od 9 časova, organizuje spuštanje kanuima i kajacima niz reku Karaš. 

Objavljeno u Sportske vesti
Strana 1 od 2