Članci poređani po datumu: sreda, 18 jul 2018
Članci poređani po datumu: sreda, 18 jul 2018

Prema najavama Republičkog hidrometeorološkog zavoda, u Srbiji će u narednih dana vreme biti umereno do potpuno oblačno, mesmitično sa kišom, na severu i istoku i sa kratkotrajnim pljuskovima sa grmljavinom.

Objavljeno u Vesti

Kompanija Fintel Energija "Košava" u blizini Vršca, uspešno sprovodi radove na izgradnji prve faze "Košave"- trećeg vetroparka, koji predstavlja jednu od najvećih investicija do sada u oblasti obnovljivih izvora energije u Srbiji.

Objavljeno u Vesti

Vršački Inline Hokejaški klub "BEARS" u subotu, 21. jula organizuje revijalnu utakmicu koja će, kako je najavljeno,  biti odigrana u porti Saborne crkve u Vršcu, od 13 časova.

Objavljeno u Sportske vesti

Poslednjih godina, grad Vršac je sve popularnija destinacija za vikend-turizam, a u 2017. godini u Vršcu je registrovano 40.000 noćenja.

Objavljeno u Vesti

JP "Srbijagas" obaveštava kupce na području naseljenog mesta Uljma, da će zbog radova na sanaciji mreže čeličnog gasovoda u tom mestu, u četvrtak 19. jula, doći do kratkotrajnog prekid, odnosno poremećaja u isporuci prirodnog gasa u periodu od 9 do 17 časova.

Objavljeno u Vesti

Međunarodni festival klasike "Vršačka pozorišta jesen" po 26. put biće održan u vršačkom Narodnom pozorištu "Sterija" u periodu od 19. do 28. oktobra.

Objavljeno u Kultura

Grad Vršac i vršački Centra za socijalni rad,  organizuju obuku radno sposobnih korisnika  novčane socijalne pomoći za zaštitu na radu.

Objavljeno u Vesti

Grad Vršac i Turistička organizacija Vršac ove godine od 13. do 16. septembra organizuju 61. po redu manifestaciju "Dani berbe grožđa".

Objavljeno u Vesti

Dom omladine Vršac i "Mala škole rok gitare" u petak 20. jula organizuje koncert pod nazivom "Buli The Kid".

Objavljeno u Kultura