Članci poređani po datumu: četvrtak, 19 jul 2018
Članci poređani po datumu: četvrtak, 19 jul 2018

Kulturni centar Vršac, uz podršku Generalnog konzulata Rumunije u Vršcu,  organizovaće u petak 20.jula , s početkom u 10 sati, prezentaciju projekta prekogranične saradnje "Lokalno nasleđe za aktivni turizam u Banatu".

Objavljeno u Vesti

Odgajivačnica "del Cuore Grande" Vrščanina Miće Joksića učestvovala je prošlog vikenda je na tri velika takmičenja u Sarajevu, i ostvarila odlične rezultate.

Objavljeno u Vesti

Mlada reprezentacija Srbije, igrači rođeni 1998. godine i mlađi, u kojoj igra naš sugrađanin, Vršačanin Stefan Momirov, plasirala se u 1/4 finale Evropskog prvenstva koje se održava u Hemnicu (Nemačka). 

Objavljeno u Sportske vesti

Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede raspisalo je Konkurs  za podnošenje prijava za ostvarivanje podsticaja za podršku programima koji se odnose na diversifikaciju dohotka i unapređenje kvaliteta života u ruralnim područjima kroz podršku mladim poljoprivrednicima.

Objavljeno u Vesti

Poljoprivredna škola "Vršac" izabrana je da sa poljoprivrednim školama iz Futoga i Rume bude deo ovog projekta  pod nazivom  "Inovacija poljoprivrede za obezbeđivanje rasta i zapošljavanja u prekograničnom regionu - Agrinno".

Objavljeno u Vesti
četvrtak, 19 jul 2018 08:07

Vaša prava u susretu sa policijom

Suočavanje sa snagama reda čeka vas bar jednom u životu, čak i ako niste osoba koja čini prekršaje. Zato je važno da znate koja su vaša prava i kako treba da se ponašate u razgovoru sa policijom.

Objavljeno u Vesti

Klub ekstremnih sportova "Izazov" iz Vršca, u okviru programa Forest Cinema, u subotu 21. jula, sa početkom od 21 sat, organizuje projekciju filma "Knife in the Water" (Nož u vodi).

Objavljeno u Kultura

Dom Omladine Vršac, u saradnji sa Udruženjem za poboljšanje položaja mladih "Iz Principa" i Realnom ekipom, organizuje promociju albuma i humanitarno veče.

Objavljeno u Vesti