Članci poređani po datumu: sreda, 01 avgust 2018
Članci poređani po datumu: sreda, 01 avgust 2018

Grad Vršac je ove godine obezbedio odmor i oporavak za petoro dece iz seoskih sredina, a čije su porodice u kategoriji "Sive zone siromaštva" i koje nisu obuhvaćene drugim vidovima pomoći.

Objavljeno u Vesti

Vršački književni klub u saradnji sa Kulturnim centrom Vršac i Turističkom organizacijom Vršac, večeras 1. avgusta,organizuje pesničko veče pod nazivom "Deci na dar".

Objavljeno u Kultura
sreda, 01 avgust 2018 11:59

"Dani Italije" u Vršcu

Manifestacija "Dani italijanske kulture u Vršcu" održaće se u periodu od 6. do 12. avgusta, a program će se, kako je najavljeno, održavati u Domu vojske i u Muzičkom paviljonu na Gradskom trgu.

Objavljeno u Kultura

Pokrajinski sekretarijat za visoko obrazovanje i naučnoistraživačku delatnost raspisuje Javni konkurs za prijavljivanje projekata za realizaciju akcije "Pravo na prvu šansu".

Objavljeno u Vesti

Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja - Sektor za antidiskriminacionu politiku i unapređenje rodne ravnopravnosti, raspisao je Javni konkurs za dodelu sredstava u 2018. za podršku projektima udruženja u oblasti ekonomskog osnaživanja žena na selu.

Objavljeno u Vesti

Republički zavod za statistiku će u periodu od 1. oktobra do 30. novembra sprovesti Anketu o strukturi poljoprivrednih gazdinstava na teritoriji Republike Srbije.

Objavljeno u Vesti

Dom omladine Vršac, u subotu 18.avgusta, sa početkom od 22 sata, biće domaćin vršačkom muzičkom bendu "Unutrašnji portret", koji će nastupiti sa specijalnim gostima. ulaz je besplatan.

Objavljeno u Kultura

KUPU "Češka beseda" Vršac u saradnji sa Ministarstvom inostranih poslova Češke Republike, organizuje manifestaciju pod nazivom "Mesec češke kulture u Srbiji".

Objavljeno u Vesti