Članci poređani po datumu: četvrtak, 02 avgust 2018
Članci poređani po datumu: četvrtak, 02 avgust 2018

Pokrajinska vlada doneće dve nove mere za podsticaj populacione politike, program pomoći nezaposlenim majkama koje rode treće i četvrto dete i konkurs namenjen unapređenju uslova stanovanja porodicama sa troje i četvoro dece, izjavio je danas predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović.

Objavljeno u Vesti

"Letnji turnir u malom fudbalu" ponovo je nakon 12 godina organizovan u Zagajici."Letnji turnir u malom fudbalu" ponovo je nakon 12 godina organizovan u Zagajici.

Objavljeno u Vesti

Tradicionalna manifestacija "Vršačko kulturno leto" zvanično je počela juče, programom "Deci na dar".  Organizator je Kulturni centar Vršac, a program se odvija se na više lokacija u gradu: Kulturni centar (Sterijina 62), Dom Vojske (ulaz pored Biblioteke) i Muzički paviljon na Gradskom trgu.

Objavljeno u Kultura

Mnogi od nas imaju želju da obraduju, sebe ili nekog sebi dragog, lepim i unikatnim poklonom, naročito kada otputujemo negde. Slična situacija i kad odlazimo van svoje sredine, u posetu svojim prijateljima ili rodbini . Tada se obično odlučujemo za suvenir, autentičan za grad, odnosno sredinu u kojoj boravimo.

Objavljeno u Vesti

Unija studenata Vršac i Udruženje Edukacija pozivaju Vrščane da u nedelju 5. avgusta u bašti vršačkog Kulturnog centra od 17 časova, učestvuju u humanitarnom događaju pod nazivom "KVIZujemo za Magdalenu!".

Objavljeno u Vesti

Pesničko veče Slobodana Milinkovića,  zakazano je za večeras 2. avgust , u Muzičkom paviljonu na Gradskom trgu, sa početkom od 19 časova.

Objavljeno u Kultura

Pokrajina je obezbedila dodatnih 100 miliona dinara iz budžet, za sprovođenje dodatnih mera u cilju sprečavanja širenja groznice zapadnog  Nila.

Objavljeno u Vesti
četvrtak, 02 avgust 2018 08:09

OFK "Vršac" bolji od OFK "Beograd"

OFK " Vršac" je zabeležio i četvrtu pobedu u pripremnom periodu.

Objavljeno u Sportske vesti