Članci poređani po datumu: utorak, 11 septembar 2018
Članci poređani po datumu: utorak, 11 septembar 2018

Jutros je u Beloj Crkvi uhapšen muškarac J. Đ. (34), zbog sumnje da je ubio oca.

Objavljeno u Hronika
Kompanija Elicio je završila izgradnju novog vetroparka Alibunar snage 42 megavata, sa 21 turbinom, koji će energijom vetra snabdevati 38 000 domaćinstava, a današnjoj svečanosti otvaranja je prisustvovao ministar energetike Aleksandar Antić.
Objavljeno u Vesti

Vršački Džudo klub "Lokomotiva" učestvovao je na Prvenstvu Vojvodine za mlađe pionire u Novom Sadu,  i ostvario odlične rezultate.

Objavljeno u Sportske vesti

Gradska uprava obaveštava sugrađane da će danas 11. septembra, na teritoriji  grada i naseljenih mesta, biti obavljena akcija suzbijanja odraslih formi komaraca, uređajima sa zemlje. 

Objavljeno u Vesti
utorak, 11 septembar 2018 09:04

U Vršcu otvorena izložba Frica Ruprechtera

Samostalna izložba slika istaknutog austrijskog umetnika Frica Ruprechtera otvorena je  u zgradi „Konkordija” Gradskog muzeja Vršac.

Objavljeno u Kultura

Turistička organizacija i grad Vršac i ove godine,  u okviru tradicionalne privredno-turističke manifestacije "Dani berbe grožđa" od 13. do 16. septembra, organizuju turistički obilazak grada Vršca i Put vina.

Objavljeno u Vesti

Vršački Badminton klub "Fanatik" učestvovao je na međunarodnom turniru u Zagrebu Youth 2018 .

Objavljeno u Sportske vesti

Gradska biblioteka Vršac u sredu 12. septembra organizuje promociju knjige "Razotkrivena neosećenja" Mire Vidović Rakanović.

Objavljeno u Kultura
utorak, 11 septembar 2018 07:52

Izložba fotografija "Lica Pečuja" u Vršcu

Kulturni centar Vršac i Collegium Hungaricim Beograd, u saradnji s Centrom za multikulturalni dijalog i regionalizam, organizuju izložbu fotografija Fokus grupe "Lica Pečuja".

Objavljeno u Kultura