Članci poređani po datumu: utorak, 18 septembar 2018
Članci poređani po datumu: utorak, 18 septembar 2018
Članice Plesnog studija Millennium imali ste prilike da vidite više puta u toku ovog vikenda na ovogodišnjem Grožđebalu. Nastupale su u dečijem programu, karnevalskoj povorci i plesnom tamičenju Razigrani Grožđebal.
Objavljeno u Video

Osmogodišnji Ognjen Paunović iz sela Zagajica, kod Vršca, preminuo je od – sepse,  28. avgusta na odeljenju intenzivne nege Opšte bolnice u Vršcu,  potvrdio je medijima direktor bolnice dr Jon Omoran.

Objavljeno u Hronika
utorak, 18 septembar 2018 11:23

Septembar u vršačkom NP "Sterija"

Narodno pozorište "Sterija" tokom septembra, za ljubitelje pozorišne umetnosti priređuje bogat program.

Objavljeno u Kultura

Animirani, sinhronizovani film ""Ringe, ringe, raja’’ na  programu bioskopa Kongresne dvorane Centra Milenijum je u četvrtak 20. septembra u 17 časova.

Objavljeno u Kultura

Teška saobraćajna nesreća dogodila se jutros oko 6.45 časova na putu Alibunar-Vršac ( kod nadvožnjaka na izlazu iz sela Uljma prema Vršcu) u kojoj je život izgubila jedna osoba.

Objavljeno u Hronika

Sportski savez Vršac obaveštava predstavnike škola i  profesore fizičkog vaspitanja, da je sastanak u vezi početka Škloskih takmičenja za školsku 2018/2019, zakazan za četvrtak 20. septembar.

Objavljeno u Sportske vesti

Gradonačelnica Vršca, Dragana Mitrović govorila je za www.start013.rs, o dosadašnjim - realizovanim projektima, kao i o planiranim poslovima, i daljim ulaganjima.

Objavljeno u Vesti

Fond za mlade talente Republike Srbije raspisao je Konkurs za stipendiranje najboljih studenata studija drugog i trećeg stepena na univerzitetima zemalja članica Evropske unije i Evropske asocijacije za slobodnu trgovinu (EFTA), i na vodećim svetskim univerzitetima za školsku 2018/19. godinu.

Objavljeno u Vesti

Učenici četvrte godine, vršačke Poljoprivredne škole - smer poljoprivredni tehničar, Rade Đukić i Jovanović Aleks, zajedno sa profesorkom Anom Mesaroš, otputovali na tradicionalno studijsko putovanje u Nemačku, u organizaciji Autonomne pokrajine Vojvodine i Nemačke pokrajine Baden-Vinterberg.

Objavljeno u Vesti

Vrščani i reprezentativci Srbije u paraglajdingu Goran Đurković i Dragan Popov iz Sportskog paraglajding kluba „Berkut“ iz Vršca, Ivan Pavlov i Dejan Valek iz Aero kluba „Novi Sad“ i Slobodan Maletić iz Kluba vazduhoplovnih sportova „Košava“ iz Beograda, započeli su takmičenje u Kobaridu u Sloveniji, gde brane titulu evropskih prvaka na Evropskom prvenstvu u disciplini precizno sletanje.

Objavljeno u Sportske vesti
Strana 1 od 2