Članci poređani po datumu: petak, 21 septembar 2018
Članci poređani po datumu: petak, 21 septembar 2018

Nesavesno i bahato ponašanje pojedinaca sve češće je zabeleženo i kamerama naših sugrađana. Jedan takav snimak , na kome se jasno vidi nedolično ponašanje jednog svemu sudeći veoma pripitog mlladića osvanuo je i na društvenim mrežama.

Objavljeno u Vesti

SUBNOR Grada Vršca, povodom 74 godine oslobođenja Vršca od fašizma (2.oktobar 1944 - 2.oktobar 2018.) raspisuje literarni  konkurs na temu "Sloboda i mir - blago pod Vršačkom kulom".SUBNOR Grada Vršca,

Objavljeno u Vesti
Akcija besplatnih preventivnih pregleda, koju  u cilju rane dijagnostike i promocije prevencije kao najefikasnijeg načina brige o sopstvenom zdravlju organizuje Ministarstvo zdravlja, zakazana je za u nedelju, 23. septembar, u periodu od 8 do 16 časova u  Opštoj bolnici Vršac.
Objavljeno u Vesti

U Opštu bolnicu u Vršcu Ministarstvo zdravlja poslaće u ponedeljak lekare iz Beograda da ispitaju kompletno lečenje osmogodišnjeg dečača Ognjena P. iz Zagajica, koji je preminuo od sepse na odeljenju intenzivne nege.

Objavljeno u Vesti

Vršački odbojkaški klub "Banat" u subotu 22. septembra u Centru Milenijum organizuje Međunarodni odbojkaški turnir za pionirke i kadetkinje "Banat- Vršac 2018".

Objavljeno u Sportske vesti
petak, 21 septembar 2018 06:40

Vršački ragbisti dočekuju RK "Vojvodina"

Gradski ragbi klub "Vršac" (GRK "Vršac") u okviru Prvenstva Srbije u ragbiju - B grupa, u nedelju 23. septembra dočekuje RK "Vojvodina"

Objavljeno u Sportske vesti

Načelnica Južnobanatskog upravnog okruga Danijela Lončar, održala je koordinacioni sastanak načelnika upravnih okruga sa teritorije AP Vojvodine.

Objavljeno u Vesti
petak, 21 septembar 2018 06:25

"Beli očnjak" u bioskopu Centra Milenijum

Animirani, titlovani film "Beli očnjak" na programu bioskopa Kongresne dvorane Centra Milenijum je večeras, 21. septembra u 17 časova.
Objavljeno u Kultura

Grad Vršac će prvi put biti deo 55. Međunarodnih susreta pisaca, zahvaljujući Udruženju "Vršačka afirmacija umetnika"(VAU "ARS").

Objavljeno u Kultura