Članci poređani po datumu: četvrtak, 06 septembar 2018
Članci poređani po datumu: četvrtak, 06 septembar 2018

Tradicionalna manifestacija "Dani berbe grožđa u Vršcu" koja se ove godine organizuje 61. put, brojnim gostima i Vrščanima, ponudiće raznovrsan program, u okviru koga će na Gradskom trgu koncerte imati Željko Joksimović, Haris Džinović, Adil Maksutović i Željko Vasić.

Objavljeno u Vesti

Regionalna razvojna agencija Južni Banat doo Pančevo, radi na realizaciji zaštite geografske oznake Deliblatskog meda.

Objavljeno u Vesti

Dom omladine Vršac (DOV) 14. septembra sa početkom od 20 sati, organizuje "Grožđebalsku gitarijadu". Prijave autorskih bendova za učešće moiguće su do 10.septembra.

Objavljeno u Vesti
četvrtak, 06 septembar 2018 09:39

Prijavite se za 7. Grožđebalske ulične trke

Vršački atletski klub 1926 u saradnji sa Gradom, Turističkom organizacijom Vršac i Sportskim savezom, u subotu 15. septembra, organizuje sedme po redu "Grožđebalske ulične trke - Vršac 2018". Grožđebalske ulične trke se organizuju za predškolski uzrast, osnovnoškolce, srednjoškolce i seniore u muškoj i ženskoj kategoriji.

Objavljeno u Sportske vesti

Vršački Klub ekstremnih sportova "Izazov" i ovog leta, zbog velikog interesovanja sugrađana, organizovao je nekoliko atraktivnih akcija - spusta kanuima i kajacima niz reku Karaš.

Objavljeno u Sportske vesti

Grad Vršac je u saradnji sa Nemačkom organizacijom za međunarodnu saradnju (GIZ), poslednjih nekoliko meseci, uspešno  organizovao brojne radionice, odnosno obuku o unapređenju  procene zemljišta u postupku komasacije.

Objavljeno u Vesti

Promocija knjige "Grof Vronski u Srbiji" , autora dr Budimira Bude Potočana, zakazana je za večaras 6. sepetembar.

Objavljeno u Kultura